dinsdag 29 september 2015

Rubberen terrastegel

Niet alleen geven ze een adembenemende uitstraling aan uw (dak)terras. De tegels zijn vervaardigd uit gerecycled rubber , dus milieuvriendelijk, en gemakkelijk te leggen. Door de waterdoorlatende structuur heeft u geen plasvorming na een . De rubberen terrastegel van GAMMA in de kleur zwart heeft vele voordelen.


Hij is bestendig tegen vorst, kalk, kleurvast en voelt zacht aan je voeten. Daarenboven is de tegel makkelijk te installeren in halfsteenverband.

Ook verkrijgbaar in andere kleuren. Ideaal voor tuin, balkon of dakterras. Rubberen tegels nu bij HORNBACH kopen! Bovenkant vlak met iets afgeschuinde kanten. Eenvoudig te leggen en voorzien van goten aan de onderzijde voor goede afwatering.


Leverbaar in zwart, groen ( meerprijs) en . Onze rubberen terrastegels zihjn geschikt om rechtstreekt op een dakbedekking van EPDM, bitumen, beton of zink te leggen. Aan de onderzijde van de tegel zitten waterkanalen die zorgen voor een goede waterafvoer.

De tegels worden ook vele gebruikt als speeltegel voor in tuinen bij particulieren. Onze tegel kunt u dus rechtstreeks op uw . Op zoek naar terrastegels? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan dallen. Ze zorgen voor een kindveilige tuin. Bestel de rubberen tegels eenvoudig online.


Wat dacht je bijvoorbeeld van tegels in 1 gerecycleerd rubber ? Misschien niet meteen het eerste materiaal waaraan je dacht, maar ze bezorgen je tuin absoluut een ongeziene uitstraling! Bovendien zijn ze niet alleen stabiel, veilig en dus ideaal als schokdemper (spelende kinderen in de buurt?). De rubbertegels zijn waterdoorlatend en hebben een speciale onderkant met noppen onder de tegels, waardoor het water makkelijk kan wegvloeien. In de tuin kan de rubbertegel gebruikt worden om extra veiligheid te . Laat uw kinderen veilig spelen op deze groene rubbertegels van 40x40x5cm.


Hierdoor vloeit water gemakkelijk weg. Zoekt u een sportvloer, valdempende ondergron kunstgras, geluidsisolatie. Bent u op zoek naar een a-kwaliteit rubber tegel voor op uw balkon of voor een veiligheidstegel voor in de tuin. Hierbij bied ik rubberen terrastegels aan. Wij hebben het volgende: - x tegel.


Zwarte kleur stuks mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts