vrijdag 25 september 2015

Dubbel mat glas

Lees alles over de mogelijkheden en prijzen van mat glas. U heeft niets in uw winkelwagen. Zoek je satijn glas - mat glas , ga dan naar Glaswebwinkel. Kijk in onze webshop voor het aanbod.


Wij leveren matglas voordelig en snel bij je thuis. Gezandstraald glas, satijnglas of mat glas kopen?

Enkelglas dat aan een zijde is behandeld met een homogeen zuur. Matglas is een verzamelnaam voor glas met een matte uitstraling. U kunt kiezen voor gezandstraald glas, geëtst glas (met zuur bewerkt) en gelaagd glas met een gematteerde folie (=tevens letselveilig). Al deze soorten matglas kunnen in dubbelglas worden uitgevoerd.


De beglazing is daarnaast ideaal om toe te passen in de douchewand of bij binnendeuren. Mat glas , of melkglas, is hiervoor de ideale oplossing. Daarnaast komt de prijs per mvan . Er zijn verschillende uitstekende redenen aan te halen waarom tegenwoordig heel veel mensen er in hun particuliere woning, maar ook in bedrijven voor kiezen om gebruik te maken van mat glas.


Het is een algemeen misverstand dat mat glas uitsluitend verkrijgbaar is in enkele uitvoering.

Mijn vriendin en ik hebben in ons huis het enkel glas uit de voordeur laten vervangen door superisolerende dubbele beglazing. We hadden hierbij om mat glas gevraag wat uiteraard geen probleem was, maar na de plaatsing blijkt dat het eigenlijk gaat om mat glas en helder glas. Betaal Mogelijkheden: Afterpay Achteraf Betalen Pin Ideal Snel en Vertrouwd Contante Betaling Onder Rembours. De spouw tussen de glasbladen is voorzien van een gasvulling en een HR coating.


Deze gasvulling voorkomt dat koude lucht binnenkomt en warme lucht ontsnapt. Met een zijde figuurglas heeft dubbel glas. Dubbel glas figuur canale mat blank is voorzien van een luchtgevulde spouw, wat zorgt voor een isolerende werking. Het figuurglas millimeter - sp - 33.


De buitenruit bestaat uit enkel glas. Als u kiest voor glas , bijvoorbeeld in de vorm van glazen wanden of grote ramen, dan zorgt dit voor open, lichte ruimtes. Zeker als u een kantoor heeft met glazen wanden kan het soms voelen alsof u in een aquarium zit te werken. Spoedlevering isolatieglas binnen werkdagen! Het satijnachtig mat glas SATINOVO MATÉ van SAINT-GOBAIN zorgt voor een geraffineerde lichtdoorlatende uitstraling doordat één van de glaszijden is geëtst.


Glas bestellen bij DubbelGLAS. Snel en eenvoudig online te bestellen en leverbaar door heel Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts