dinsdag 22 september 2015

Scanabouw

In houtskeletbouw, in houtstapelbouw en in combinaties daarvan. Op onze website vertellen we u meer over deze vormen van houtbouw, vindt u heel veel . ScanaBouw Houtbouwsystemen. Huissen voor de beste Aannemers en Bouwbedrijven.


U heeft bouwplannen en wilt niet zomaar een doorsneehuis.

U wilt een duurzaam thuis met blijvend lage woonlasten. Het huis staat in Midlaren. De eigenaren wisten wat ze wilden. Het moest een klassiek ogend houten huis worden met een warme uitstraling.


Donker gelakt, rode pannen en een grote dakoverstek. Een huis aan het water met een bootje aan de steiger. Dat was een grote wens van Peter en Manon.

Die wens ging in vervulling door het huis voor een groot deel zelf te bouwen. In de verte de Nieuwkoopse plassen. Op basis daarvan maken we samen met een van onze architecten een schetsontwerp. Ook is het voor ons mogelijk een ontwerp van derden verder uit . Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Alexander de Jong: We beginnen niet bij de woning maar bij de opdrachtgever.


Wij denken niet vanuit ons systeem. Van buiten naar binnen bestaat het uit: - Houten gevelbekleding (diverse mogelijkheden, waaronder Western Red Cedar) - Rachelwerk, vuren - Waterkerende damp-open houtvezelplaat, bijvoorbeeld Homatherm Energie plus comfort - Stijl- en regelwerk gevuld met . Wim vertelt: “we wilden wel naar een ander . De meest volledige site met ruim 66. Easyway chauffeursdiensten - Maak van uw reistijd uw werktijd . Het meest bijzondere aan het project vond Van Engen het dak en de arbeidsintensieve gevel, beide van western red cedar. Hout leeft, hout straalt warmte uit en hout geeft rust.


Samen met de ademende eigenschappen, zorgt dat voor een gezond en plezierig leefklimaat. Heel belangrijk in onze steeds jachtiger wordende maatschappij! Dürr (durr-architect.nl).

This Pin was discovered by Tabitha Rozing. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Bekijk een totaal overzicht van de projecten die wij in de afgelopen jaren zoal hebben gerealiseerd.


Opdrachtgever: Aannemer: Architect: Deel deze pagina. Van ieder deel van het bouwproces is een vertegenwoordiger aanwezig. In één middag weet u precies hoe de bouw van een duurzame woning in zijn werk gaat.


Hout is geen brandstof, maar grondstof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts