woensdag 30 september 2015

Alifatische gietvloer

De 1 alifatische PU gietvloer van G-vloeren is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, tot mm dikke vloerafwerking op basis van polyurethaanhars met een uitstekende UV-stabiliteit. Geschikt als decoratieve, esthetische afwerking van cement- en gipsgebonden ondergronden. Aromatisch en alifatisch … Klinkt mooi, maar wat zegt dat over een gietvloer ? In dit blog vertellen we je wat meer over het verkleuren van gietvloeren.


CREATIVE FLOORS komt regelmatig bestaande gietvloeren tegen die zijn verkleurd (zie boven). Verkleuring komt meestal door het kiezen van een goedkope gietvloer , .

Alifatische gietvloeren zijn kleurvast en bijzonder comfortabel. Dit soort gietvloeren zijn daarom erg geschikt voor in woningen. Kleurvaste gietvloeren zorgen voor jarenlange kleurechtheid.


Een gietvloer alifatisch is een kleurechte gietvloer die de kleurechtheid ook na meerdere jaren nog behoudt. Gietvloer alifatisch , kleurechte gietvloer ? Wat zijn eigenlijk de verschillen. Dit is niet voldoende omdat hier ook een kleurechte toplaag aangebracht kan worden op een verkleurende gietvloer.


Als de gepigmenteerde toplaag gaat slijten of beschadigt zal de verkleurende gietvloer ook tevoorschijn komen waardoor er kleurverschillen ontstaan.

Bij een 1 alifatische polyurethaan gietvloer is de . Verschillen tussen gietvloeren zijn enorm. En niet altijd goed te onderscheiden. Van epoxy, polyurethaan tot biopolymeren. Omdat het hetzelfde lijkt, maakt het soms lastig in te schatten of de . Rocathaan gietvloeren zijn leverbaar in meer dan 2verschillende kleuren.


Na doorharding vormt dit product een naadloos en . De kleurvastheid van de gietvloer wordt herleid uit de gebruikte grondstoffen. Onze gietvloer Urban Velvet Plus is een 1 kleurvaste alifatische gietvloer. Dit betekent dat er geen kleurverschillen kunnen optreden door blootstelling aan zonlicht. U kunt dus met een gerust hart uw meubels en interieur aanpassen zonder . Wat is het verschil tussen alifatische gietvoeren en. Hierin zijn twee soorten: alifatische en aromatische.


Een harder kan onder invloed van zonlicht verkleuren. Bij een witte gietvloer kun je het beste kiezen voor een alifatische gietvloer omdat hier een transparante harder in wordt gebruikt . Met vriendelijke groeten, Bart en Sabrina Geschreven door Sabrina Bastaens in de rubriek: Vloeren. Omschrijving en toepassing.


Er is een onderscheid te maken in verkleurende (aromatische) en niet verkleurende PU (alifatische).

De alifatische gietvloer is duurder, maar bestand tegen vergeling van de vloer. Mono gietvloer is een 1 kleurvaste alifatische gietvloer. Dat betekent dat er geen kleurverschillen optreden door blootstelling aan zonlicht. Onze alifatische vloeren zijn van uitstekende kwaliteit, . De eigenschappen van de meest duurzame alifatische gietvloer.


Via deze site kunt een offerte aanvragen voor de meest duurzame alifatische polyurethaan gietvloer. In tegenstelling tot andere gietvloerproducten, is een alifatische polyurethaan gietvloer speciaal geselecteerd op de vochtafstotende werking van alle . Een aromatische gietvloer is licht-vergelend terwijl een alifatische gietvloer kleurecht en UV stabiel is. Het is dus aan te bevelen om in ruimtes met veel raampartijen een alifatische gietvloer toe te passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts