maandag 21 september 2015

Aanslagdopjes kozijn

Berkvens, Polynorm en Svedex stalen inmetselkozijnen. Bij ons kunt u dus ook terecht voor de rubberen afdichtdopjes, aanslagdopjes en deurbuffers voor de deurkozijnen van Polynorm. Ook hebben wij deurbuffers voor stalen kozijnen in ons . Registreer voor bedrijfsvoordeel.


Deurbuffer aanslagdop voor in deurkozijn.

Afhalen in je favoriete vestiging? Dit geef je aan bij het afronden van je bestelling. In wat oudere huizen zitten vaak nog stalen binnendeurkozijnen met opdekdeuren. Deze deurbuffers (om de originele stootbuffers van Polynorm kozijnen te vervangen) zijn 1. Deze aanslagdopjes voorkomen rammelende deuren en geluidsoverlast. Artikeltype, Buffer, Dempers.


Model AEnkeldeurs kozijn met spiegelstuk en volle bovendorpel Uitvoeringen Stomp of opdek Inmetsel of montage uitvoering bij woningbouw Inmetsel, montag.

De sluitstijl is standaard voorzien van aanslagdopjes. Aanslagdop kozijn rubber 7x13. Inhoud per zak: 1Stuk. Prijs per Zak: Nog geen klant? U kunt hier een account aanvragen.


Op werkdagen voor 16:uur bestel morgen in huis aanslagdop kozijn rubber 7xbij gyzs. Krepel Deuren voert een breed assortiment aan hoogwaardige stalenbinnendeurkozijnen. Montagekozijnen of inmetselkozijnen en zowel geschikt voor woningbouw als utiliteitsbouw. Daarnaast bieden wij diverse oplossingen in schuifdeur kozijnen. Zowel in de wand als voor de wand schuivend.


Grote voorraa snelle levering en bewezen service. Altijd combineren met een Verdi opdekdeur. Rubber deurbuffer (dop) voor in een opdekdeur om het dichtslaan op het stalenkozijn tegen te gaan.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Diameter: Ø mm, lengte: mm. Kozijnaanslag: Indien getest met aanslagdopjes , is het toegestaan het kozijn met aanslagprofiel toe te passen met brandvertragend rubber snoer.

Zie opmerking band in de deur. Opschuimend band in kozijn : Opschuimend band in de sponning van het kozijn toepassen . Heeft u het type kozijn gevonden welke u zocht dan kunt u deze makkelijk kopiëren en plakken naar uw eigen. De basis is voor alle deuren gelijk, de maten van de kozijnen worden grotendeels bepaald door de deurafmetingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts