maandag 21 september 2015

Woca exterior oil teak

Exterior Oil is sneldrogend en heeft een matte, natuurlijke uitstraling. Op werkdagen voor 17:uur besteld=morgen in huis! Dankzij de speciale pigmenten is het oppervlak lang besch. De olie zorgt voor een sterk water- en vuilwerend oppervlak en beschermt tegen schimmels en algen. Het biedt bescherming tegen groene aanslag, mos en algen.


GRATIS verzending door heel Nederland vanaf € 25.

Het beschermt tegen schimmel en algen en versterkt de natuurlijke kleur van het hout. Verkrijgbaar in kleurvarianten. Herhaal de oliebehandeling wanneer nodig. Voor de basisbehandeling en het onderhoud van nieuw en al eerder geolied buitenhout zoals terrassen, tuinmeubelen, gevelbekledingen, enz.


Ook buitenshuis kunt u uw houten meubelen, terras of schutting in conditie houden met de woca producten. Woca Exterior oil teak liter. Kom langs op locatie of bestel online!


For treatment and subsequent maintenance of exterior wood surfaces.

The special composition of oil components ensures that . Als professional vindt u bij ons alles wat u nodig hebt op het gebied van houten vloeren en laminaat. Red Brown exterior oil from WOCA protects your deck from sun, water and mold in. WOCA exterior oil for thorough treatment and care for new or previously known as Ölbehandelten wooden surfaces such as patios, garden furniture, wood facades etc.


Het is snel drogend en geeft een matte en natuurlijke uitstraling aan het hout. WOCA EXTERIOR OIL EXCLUSIVE TEAK 2. Beperkte of geen voorraad. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW . Deze liter blikken bieden wij aan voor de prijs van een liter blik. U kunt uw klanten dus extra product aanbieden voor dezelfde . Snoei Tuinmaterialen Bleiswijk levert materialen voor in de tuin, zoals sierbestrating, natuursteen, tuinhout, tuinverlichting en tuinhuizen.


De olie verschilt van andere olien door het ingebouwde uv- filter,waarmee het blekende effect van zonnestralen vertraagd wordt. Woca exterior oil is een watergedragen olie voor al het buitenhout. And if ya think this is good. Reinigingsmiddel van WOCA voor hout buiten. Koop dit product online, haal af in een colora winkel of laat thuis leveren.


This oil rejuvenates the color and strength of woo protects against moul UV rays. De speciale samenstelling van de oliecomponenten zorgt er voor dat het product oplosbaar is in water en daarmee milieuvriendelijk is.

Thanks to the special pigments, the surface is long protected. Maintenance is very simple, surface.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts