woensdag 23 september 2015

Draai kiepramen

Bekijk het aanbod kozijnen op Houtenkozijnonline. U bestelt uw kozijnen makkelijk en veilig online! Bestel online voor de beste prijzen. Wij bieden raambekleding aan speciaal voor draai - kiepramen.


Draaikiepramen koop je eenvoudig online bij bol.

Bekijk nu de beste opties en de populairste producten! Een draaikiepraam kan - de naam zegt het al - zowel draaien als kiepen. De kiepstand dient als praktische ventilatiestand. Het hang- en sluitwerk op draaikiepramen (en -deuren) is tamelijk gecompliceerd en vereist enig onderhoud. Om deze ramen goed te laten blijven werken en om defecten te voorkomen is het nodig . U bent op zoek naar een “draai kiep raam”?


U vraagt zich af wat hier nu precies de meerwaarde van is? Belisol geeft u graag een korte inleiding.

Het belangrijkste kenmerk van draai - kiepramen is het dubbele mechanisme. Dit wil zeggen dat het kozijn via twee verschillende assen geopend kan worden: U kan het raam of . Met het activPilot draai -kiep raambeslag bieden we u flexibiliteit. Onder andere door componenten die eenvoudig achteraf gemonteerd kunnen worden. Steeds meer mensen kiezen voor draai - en kiepramen. Deze zijn eenvoudig te openen aan de bovenkant om een constante stroom frisse lucht binnen te laten.


Verder zijn ze zeer praktisch. Ze gaan volledig open naar de binnenkant, zodat het eenvoudiger wordt om de ramen te reinigen. Of misschien wil je een dergelijk raam wel in verschillende ruimtes van je woning realiseren?


In dat geval zal je als vanzelfsprekend een goed zicht willen hebben op de gemiddelde kostprijs die voor een dergelijk raam in rekening . Niets is idealer dan een draai - kiepraam. Met één beweging zet u het raam in de gewenste stand: dicht, in kiepstand of wijd open. Om frisse lucht binnen te laten is de kiepstand ideaal!


Ook bij afwezighei want een ongenodigde gast zal het raam eerst moeten sluiten voordat hij het wijd open kan zetten. Bekijk de mogelijkheden die er zijn voor draai - kiep ramen ! Jaloezieën kopen voor draai kiepramen doe je bij 123jaloezie.

In het menu aan de linkerzijde vindt u alle productinformatie met details, cad en bestektesten. Wij hebben meerdere producten die hier perfect geschikt voor zijn! Klik hier voor een productoverzicht. Kenmerken: Kleur profielen.


Standaard: coating in alle standaard RAL kleuren of . Zoekt u raambekleding voor uw draaikiepramen of kantelkiepramen? Shutters zijn zeer goed te combineren met deze raamsoort, zowel op als vóór het raam is mogelijk. De draai - kiepramen worden uitgevoerd met een geïntegreerd systeem waardoor er een strak, mooi afgewerkt aanzicht ontstaat wat zeer comfortabel is en voldoet aan het politiekeurmerk.


De ramen worden naar binnen geopen ideaal voor het wassen van de ruiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts