woensdag 30 september 2015

Tegelvloer coaten

Stap 1: U bent op zoek naar een vloerproduct. Er bestaan verschillende soorten vloerafwerking. Met name de ondergrond en het gebruik bepalen de keuze voor het product en systeem.


Stap 2: Waaruit bestaat de huidige ondergrond? De ondergrond bestaat uit bestaand tegelwerk waarbij wij ervan uitgaan dat de tegels . Met deze stap voor stap handleiding van Polyestershoppen kan je zelf een epoxy coating over de tegelvloer aanbrengen.

Een van onze medewerkers zal voorafgaand aan het . De meeste tegels hebben een glazuur laag die heel hard is waardoor de een gewone verf hier niet op kan hechten. Hiervoor heeft u dus een speciale primer voor nodig. Bovendien kunt u de verf of coating eenvoudig zelf aanbrengen met roller en kwast, waardoor het vervangen of opfrissen van de badkamervloer veel minder tijd kost. U frist uw vloer eenvoudig op door een beton- of epoxycoating aan te brengen op de tegels.


U heeft al een hoogwaardige vloercoating over uw tegels vanaf € euro per vierkante meter. Vragen over het verven van de tegels? Neem dan contact met ons .

Dit is ideaal voor een keukenvloer, omdat deze vloer in het gemiddelde huishouden het meest te lijden heeft van belasting, vocht en vet. Wilt u persoonlijk advies over het verven van de keukenvloer? Vloercoating kan over vrijwel iedere ondergrond worden aangebracht. Bij het aanbrengen van vloercoating over tegels is extra voorbereiding wel een vereiste dan wanneer u een kale ondervloer gebruikt. Tegels zijn daarbij dus geen uitzondering.


Het is namelijk belangrijk dat de ondervloer zo strak en . HydroPlus van Berry Floor of . Zie hier hoe u stapsgewijs een tegelvloer het beste kunt egaliseren. Gebruik hiervoor de Wakol Z615. Wat veel mensen nog niet weten is dat antislip coating badkamer niet alleen geschikt is voor tegelvloeren en tegels maar ook voor de douchebak, het bad en bijvoorbeeld de betonvloer van een inloopdouche. De juiste coating hecht namelijk . De coating valt daarom in de categorie veiligheidscoatings.


Een coating vloer kan rechtstreeks worden aangebracht op betonvloeren, cementdekvloeren en gipsgebonden gietvloeren zoals anhdrietvloeren. Vervuilde ondervloeren zullen eerst moeten worden voor behandeld door middel van schuren. Als u een coating vloer over een betaande tegelvloer wenst zal de tegelvloer. Het klinkt misschien niet zo logisch, maar een gietvloer of woonbeton aanleggen over een bestaande tegelvloer heen is een stuk makkelijker dan een.


Terwijl op de gietvloer nog een extra PU- coating wordt aangebracht voor de krasvastheid en als UV-bescherming, wordt bij een woonbeton een sealer of . Moeller Stone Care Hmk P2 Slijtvaste Coating is een onderhoudsmiddel voor het beschermen van natuursteen, kunstofgebonden steen, onverglaasde tegels en plavuizen.

Resultaat: Sterke, slijtvaste verzegeling- en onderhoudsproduct uit onschadelijke, in water opgeloste acrylaten. Bijvoorbeeld als u kosten wilt besparen door uw oude plavuizen vloer te laten liggen. Een goede ondervloer is immers de basis van uw tapijt, PVC of parket.


Maar u kunt ook uw vloer egaliseren omdat u een mooie vloer wilt in uw winkel of bedrijfshal eventueel voorzien van een waterafstotende coating. Veel mensen denken dat een gietvloer alleen ingegoten kan worden bij een woning met een betonnen vloer als ondergron maar in feite zijn er vele mogelijke vloeren die als ondergrond voor uw gietvloer kunnen dienen. Heeft u op dit moment bijvoorbeeld een tegelvloer of vloer van marmer in uw . Bij veel scholen bestaan de vloeren van de sanitaire ruimtes uit tegelvloeren.


Epoxy-flex PG coatingvloeren zijn naadloze coatingvloeren op basis van twee componenten epoxy- coating.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts