maandag 30 juni 2014

Houten veranda's en overkappingen

Douglas houten veranda en overkapping op maat laten maken? Neem contact met ons op voor een offerte. U kunt bij ons uw houten tuinhuis, blokhut, veranda of overkapping met schuur op maat laten maken. Fonteyn gunt u dit voorrecht met een brede collectie houten overkappingen.


Met een houten veranda van Fonteyn heeft u schaduw tijdens warme zomerdagen en beschutting tijdens natte . Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging.

Ook voor een voorgefabriceerde houten aanbouw veranda aan uw gevel of een vrijstaande tuinprieel bent u bij . Een mooie houten overkapping of veranda aan huis is niet alleen een verrijking voor uw woning, het biedt vaak de gewenste extra leefruimte. Bovendien kunt u onder de overkapping het hele jaar door heerlijk loungen in uw tuin, want u zit er altijd droog en, indien nodig, lekker warmpjes bij. TradoBouw dé specialist in veranda's, tuinkamers en overkappingen.


Als u ervan houdt om buiten te. Serres of overkappingen die zijn aangepast aan de bouwstijl van het huis, of dit nu klassiek of modern is, geven met een vleugje verfijnde elegantie een toegevoegde . Dan is een houten veranda , terrasoverkapping, pergola, tuinhuis, schuur of buitenverblijf op maat iets voor u! Alle verandas die vermeld staan . Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o.

Het buitengevoel naar binnen halen of het binnengevoel naar buiten brengen. Het is beide mogelijk met de luxe van een veranda. Vier seizoenen lang buiten genieten. Een veranda is een verlengstuk van uw woonkamer.


Zowel standaard maten als maatwerk. Als we het over een veranda hebben, dan wordt er oorspronkelijk een uitbouw van een woning bedoeld. Tegenwoordig wordt een veranda ook aan een schuur of een tuinhuis gebouwd.


Een vrijstaande veranda dient vaak als overkapping van een terras. Dan kiest u voor sfeer en gezelligheid aan en rondom uw woning. Ook kiest u dan voor BW bouw. Een houten overkapping kopen of laten plaatsen? Want wij gaan veel verder dan het plaatsen van een houten veranda bouwen.


Wij denken continue met u mee en bekijken ook of uw huidige tuinindeling past bij uw wensen. Houten veranda's en geïmpregneerde overkappingingen van Houtbouw Stadskanaal. Veranda Plaza verlengt uw woongenot en geeft met bijvoorbeeld een houten veranda of terrasoverkapping een absolute meerwaarde aan uw woning.


Lariks veranda met plat dak. Ideaal om vanaf het vroege voorjaar tot diep in het najaar lange avonden op uw terras door te brengen. De overkappingen zijn ook geschikt om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts