donderdag 19 juni 2014

Opaal polycarbonaat

Bestel samen met uw lariks douglas hout of Geïmpregneerd hout om een aanbouw veranda of terrasoverkapping aan uw woning te bouwen deze polycarbonaat platen. Kies uit opaal melkwit polycarbonaat platen zoals de meeste mensen doen, of toch heldere, doorschijnende kunststof dakplaten. Polycarbonaat is sterker . De sterkste polycarbonaat platen kg per vierkante meter mm dik in verschillende maten, de mm polycarbonaat platen bezorgen wij gratis.


Opaalwit polycarbonaat , ook bekend als Lexan, wordt veel gebruikt als vervanger van glas in lichtbakken en reclameobjecten. Massieve plaat met UV- bescherming.

Dan bent u bij Kunststof Kopen aan het goede adres. Wij hebben het grootste assortiment in opale polycarbonaat platen. U kunt ook polycarbonaat opaal op maat bestellen. Dakplaten voor uw aluminium terrasoverkapping zijn leverbaar in twee soorten polycarbonaat (kunststof). U kunt kiezen uit een polycarbonaat dakplaat helder of polycarbonaat dakplaat opaal.


Met een opaal dakplaat krijgt u zachter, meer diffuus licht. Dit komt omdat opaal , wit transparant is. Bij een dakplaat helder wordt . Deze polycarbonaat platen zijn uiterst licht en hebben een uitstekende plaatstijfheid.

De polycarbonaat platen kunnen voor veel doeleinden worden gebruikt zoals bijvoorbeeld terrasoverkappingen, lichtstraten en afdaken. Een glazen spie is hiervoor niet nodig, aangezien de polycarbonaat platen rechtop komen te staan. Bij bestelling van dit product ontvangt u een compleet bo. Op zoek naar polycarbonaat platen om uw veranda of overkapping te realiseren. Wij bieden nette 2e hands platen aan tegen spotprijzen ! Slechts 35€ per plaat volgende maten op voorraad: 98x3.


De heldere polycarbonaat platen zijn voorzien van een uv-beschermende laag aan één zijde. Opaal polycarbonaat is de andere standaard optie voor elke overkapping, tenzij. Als u voor de beste kwaliteit gaat! LQ-strong 32mm opaal - Nagenoeg onbreekbaar. Opgebouwd uit twee of meer lagen zodat ze super sterk en stabiel zijn.


Heldere of een opale (witte)uitvoering. Hiddink Bouwservice, de goedkoopste in polycarbonaat platen en profielen. Ook voor terrasoverkappingen en houtenoverkapping. NU SPECIALE ACTIE: € per m² ! Prijzen zijn inclusief BTW.


De platen hebben een open structuur, . Bij gebruik van verschillende breedtes door elkaar kan er kleurverschil zijn.

Vraag de ”Verwerkingsvoorschriften voor Meerwandige Kunststofplaten”. Deze opaal polycarbonaatplaat van op 2centimeter en millimeter dik is een lichtdoorlatend dakelement van het merk Macrolon, waarmee je zelf een schuin dak van 5° tot 90° kan maken. De vlakke, witte plaat is stevig en gaat minstens jaar mee. Bevestig door te boren en te schroeven.


Opaal is een anderde term voor melk. Deze platen zijn van zeer hoge kwaliteit. Een zeer sterk kunststof materiaal dat uitstekend geschikt is voor buitengebruik.


Indien u een schutting naast uw terrasoverkapping heeft staan dan kunt u het gat boven de schutting met een spie op schutting dichtmaken indien de hoogte vanaf onderkant muurprofiel tot de bovenkant van de schutting maximaal 9mm is. Dit is namelijk de breedtemaat van de polycarbonaat plaat die voor de spie op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts