donderdag 26 juni 2014

Desso tapijt collectie

Voor het creëren van de perfecte basis voor jou persoonlijke interieur willen wij je graag inspiratie bieden. Binnen deze collectie heeft u ruime keuze in het type tapijt , de kleur en het comfort. Welk interieur u ook heeft of in welke woonstijl u het tapijt ook wilt toepassen, met de tapijtcollectie van het merk. Hierdoor vind je vast en zeker een vloerkleed die past bij jouw smaak.


Zoals deze naam je vast al doet vermoeden, . Snel en eenvoudig online tapijt bestellen.

Grote merken tapijt voor scherpe prijzen. Tapijt koop je toch online! Breng een ondervloer aan onder het tapijt en het wordt nog functioneler: isolerend én geluiddempend. Zo heb je ruime keuze uit een gevarieerd assortiment sfeervolle tapijten. Type tapijt , Gesneden pool.


Geschikt voor, kamerbree vloerkleed op maat. Wij hebben cradle-to- cradle, innovatie en design centraal staan bij al onze collecties. Laat je creativiteit te vrije loop!

De lijn van zes individuele interpretaties van denim maakt onderdeel uit van Essentials, een collectie die staat voor de essentie van design. Ook nieuw in deze collectie is Ridge, direct het . TOPMERKEN TAPIJT VOOR BODEMPRIJZEN. U vindt bij ons dé topmerken tapijt. Toch liggen de prijzen bij ons veel lager dan in de winkel. Dat komt doordat wij een groothandel zijn.


Wij kopen onze zorgvuldig geselecteerde tapijten rechtstreeks bij de fabriek in. Met Vintage krijgt het interieur een uniek en doorleefd karakter. Door de klassieke vervaagde dessins in moderne kleurencombinaties ontstaat een vintage look die past in de hedendaagse woontrends.


Maak je eigen kleed op maat of ga voor kamerbreed tapijt. Deze gedessineerde collectie laat zich goed combineren met . Zirkzee Wonen en Slapen is Diamond Dealer voor de DESSO tapijtcollectie in de regio Leiden: Wij tonen u de gehele tapijt- en karpettencollectie op een inspirerende wijze in onze toonzaal. DESSO tapijt en karpetten.


De DESSO tapijtcollectie staat voor architectuur en design en haalt inspiratie uit . Desso Street View tapijttegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts