dinsdag 24 juni 2014

Antieke keramische tegels

Ook effen antieke tegels, zwart wit tegels, en antieke plavuizen en hardsteen hebben we in ons assortiment. Oude tegels zijn er zowel in cementtegels maar ook in keramiek , keramische tegels , ceramic, hardgebakken tegels , de antieke tegels hebben een nostalgische en authentieke uitstraling , en geven een heel andere . Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.


Alle voorradige tegelvloeren worden representatief tentoongesteld in onze grote showroom en worden vermeld op onze website waar alle informatie en fotomateriaal is terug te vinden.

In onze collectie vindt je zowel oude cementtegels als antieke keramische tegels. Allebei hebben ze hun eigen charme en voordelen. Antieke keramische vloertegels.


Met rand 9 - euro per vierkante meter schoon en legklaar. Zie ook de andere antieke vloeren. Per vierkante meter af te nemen. Dit is inclusief btw.

Koop of Verkoop oude vloertegels op Marktplaats. Te koop: oude, antieke tegels , vloertegels , cementtegels ,plavuizen,vloer. Vele kleuren en motieven mogelijk. Groot lot van antieke keramische tegels.


Vierkant in de maatvoering 20x20cm. Print of deel via social media. Prijs vanaf € 3- mexcl. Even een stap terug in de tijd. Voordat de antieke motief vloertegels er waren, gebruikten de mensen plaatselijke producten zoals hout, terracotta (gebakken aarde) en hardsteen.


Oude Franse cementtegels onderhoudsvrij! Jan van IJken Oude Bouwmaterialenbv biedt u een ruime sortering originele 1jaar oude vloertegels. Er zijn nog een aantal artisanale producenten van bepaalde types tegels, die wel bestaan uit gebakken klei, maar die niet meer beantwoorden aan de eisen die gesteld worden door de moderne consument en zeker niet behoren tot de keramische tegels. Voorbeelden hiervan zijn antieke tegels in het algemeen.


Voor Monumentenwacht is het doel van schoonmaken: verdere schade voorkomen door vuil weg te nemen voordat het in de tegel dringt en door krassende deeltjes te verwijderen voordat ze slijtage veroorzaken. Keramische patroontegels.

Helemaal van nu zijn de vloertegels met authentieke patronen. Het grote voordeel van deze keramische tegels is dat ze onderhoudsvrij zijn! Tegels van Toen is de webshop voor handgemaakte wandtegels, bijzondere vloertegels en tijdloos natuursteen.


Cementtegels in meer dan 1. Kom ze bewonderen in onze showroom of bel ons op voor uw plan op maat. Bent u geïnteresseerd in plavuizen van blauwe hardsteen of een andere natuursteen, dan vindt u meer informatie en een lijst van de verkopers op de fiches blauwe hardsteen en andere natuursteen. Historiek en fabricatietechniek. Ze pasten perfect bij de drang naar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts