woensdag 25 juni 2014

Pvc tegels keuken

Is je keuken of badkamer aan renovatie toe? Dan zijn er heel wat beslissingen te nemen. Zo is de keuze van de juiste wandbekleding erg belangrijk.


Overweeg ter vervanging van je oude wandbekleding zeker pvc - wandtegels. Pvc is namelijk uiterst geschikt voor vochtige ruimtes.

En dan hebben we het nog niet gehad . Omdat Deceuninck Decoramic Premium- tegels honderd procent waterbestendig zijn, kun je ze met een gerust hart aanleggen in je keuken of badkamer en zelfs rond je zwembad. Dankzij de unieke mix van rigide pvc en titanium zijn ze ook bijzonder slijtvast, uv-bestendig en volledig recycleerbaar. Qua look kunt u bijvoorbeeld kiezen voor klassiek marmer, stijlvol steen of een tegel met een neutralere uitstraling, zoals eigentijds beton.


De vloertegels zijn overal toepasbaar: zowel in de keuken , . Pvc vloer tegels betonlook. Geschikt voor alle ruimten zoals de badkamer, woonkamer, keuken of slaapkamer.

Past zowel in een modern interieur als een industrieel Interieur. Bestel tot gratis vloerstalen op onze website. Je kunt kiezen voor PVC stroken met en zonder vellingkant (afschuining), daarnaast kun je optioneel voegenstrips plaatsen tussen plank- en tegelmotieven. PVC stroken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes en geschikt voor woonkamers, slaapkamers, badkamers, keukens , toiletruimtes, winkels, . Het leggen is simpel en kun je gemakkelijk zelf doen. Je kunt de tegels of stroken gemakkelijk in elke maat of vorm snijden.


De vloeren zijn vrijwel geschikt voor alle ruimtes, dus naast de woonkamer bijvoorbeeld ook voor de keuken. Onze collectie kun je hier altijd bekijken en . Wat betreft de verschillende soorten betonlook vloeren, kun je denken aan Betondesign van Eurocol of superstrakke gietvloeren. Bij Mijn Vloertje zijn wij hierin gespecialiseerd en kunnen we heel veel mooie dingen . Tegels zijn perfect geschikt voor het leggen in de keuken. Maar er zijn ook alternatieve voor de vloer in de keuken , bijvoorbeeld PVC , vinyl of laminaat.


Meer info hierover lees je hier bij HORNBACH! Het heeft een lange levensduur, is slijtvast en makkelijk schoon te maken en geschikt voor vochtige ruimtes. Van hout- tot steenmotieven, GAMMA heeft het allemaal.

Check ons aanbod in de bouwmarkt of online. Hier geven wij u een klein voorbeeld. Mevrouw kwam bij ons in de winkel en wou eigenlijk een tegel vloer in haar keuken geplaatst hebben.


PVC vloeren zijn een populaire vloerbedekking. Ze zag bij ons in de winkel een zwart met witte tegel maar dit was PVC. Een keukenvloer uitzoeken is niet makkelijk. De vloer moet namelijk vaak aan allerlei eisen te voldoen. Zo dient hij waterbestendig te zijn en moet u hem makkelijk kunnen onderhouden.


Er mogen geen vlekken in uw vloer trekken en ook zo hygiĆ«nisch mogelijk zijn. De pvc -vloeren van Handyfloor voldoen aan al uw eisen . Gelegd door onze eigen stoffeerders en afgewerkt met een lichte bies rondom. PVC tegel , gemak van pvc , uitstraling van een tegel. Keramische tegels werden vroeger vooral functioneel gebruikt voor ruimtes zoals de badkamer, het toilet en de keuken. Tegenwoordig worden tegels ook voor de andere kamers van een woning gebruikt.


Ook in een multifunctionele ruimte als een keuken voelt de Green Flor zich helemaal thuis. De PVC stroken van Paul Roescher zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Daardoor is de vloer ook prima te gebruiken in keukens en badkamers.


Hier vindt u een ruim assortiment tegels , beschikbaar in diverse looks en formaten, geschikt voor woonkamer, keuken , badkamer en toilet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts