vrijdag 27 juni 2014

Luchtbevochtiger parket

Een hygrometer geeft aan of bevochtiging nodig is. Schade aan houten vloeren in de winter? Een luchtbevochtiger kopen?


In de meeste gevallen is de zomer een periode met een hogere luchtvochtigheid dan de winter. AirSain voor uw bevochtiger !

In de winter is de luchtvochtigheid een stuk lager, dit resulteert in een droge hui lippen en ogen. Dat komt dus niet door de kou maar door de lage luchtvochtigheid! Heb je last van droge ogen of huid? Grote kans dat de luchtvochtigheid bij jou in huis te laag is. Je leest hier welke luchtbevochtiger geschikt is voor jou.


Ze zijn er in allerlei verschillende capaciteiten: passend bij de grootte van de ruimte waar uw vloer in ligt. Twijfelt u welke u nodig heeft?

Bekijk dan de pagina: “welke type luchtbevochtiger past bij mij” Lees ook “veelgestelde vragen over luchtbevochtigers ”. Deze waarde is veel te laag voor uw kostbare parket vloer of plankenvloer en zal daardoor krimpnaden gaan vertonen. De hoeveelheid en grote hiervan verschilt per type vloer en is houtsoort afhankelijk. Wat moet U doen om dit te voorkomen? Waarom een luchtbevochtiger ? Wist je dat er winterkwaaltjes zijn die een luchtbevochtiger kan verhelpen?


Te droge lucht kan namelijk droge huid of lippen, een verstopte neus of hoofdpijn veroorzaken. En ook houtkwaaltjes van je parket of houten meubelen ontstaan door te droge lucht. New York Natural White parket.


Luchtvochtigheid is de hoeveelheid water er verhoudingsgewijs in de lucht aanwezig is. Om de luchtvochtigheid te meten heb je een hygrometer nodig , de meeste weerstations bevatten automatisch een hygrometer. Wie tijdens de wintermaanden, of het ganse jaar door, de luchtvochtigheid in de kamers op peil houdt met luchtbevochtigers , zorgt niet alleen voor een verhoogde duurzaamheid van het parket , maar zorgt dus ook voor een propere lucht in de ruimtes.


Bovendien blijft u met een luchtbevochtiger gespaard van de negatieve . Wanneer en welke luchtbevochtiger te gebruiken. Dit kan gezondheidsklachten veroorzaken en onherstelbare schade toebrengen aan houten vloeren, parket , meubels door scheuren en .

Zodra het buiten kouder wordt, verwarmen wij onze huizen waardoor de luchtvochtigheid daalt. Vooral in de winter is de luchtvochtigheid binnenshuis laag, soms nog geen , terwijl dit zou moeten zijn. Dit kan ervoor zorgen dat uw parketvloer meer gaat krimpen. Hierdoor kunnen krimpnaden . Tijdens het stookseizoen zal de relatieve luchtvochtigheid (RLV) in uw woning dalen. Deze droge lucht is niet alleen ongezond voor ons eigen . Wij dachten natuurlijk aan een luchtbevochtiger en daarom ging . Een goede luchtvochtigheid is belangrijk voor uw parketvloer.


Parketvloeren en luchtvochtigheid. Een te hoge luchtvochtigheid kan er voor zorgen dat planken in uw . In deze periode is er sprake van een lage luchtvochtigheid in huis. Het gevolg: een houten vloer die . Hoe komt het toch dat men zich in onze woningen vaak helemaal niet zo behaaglijk voelt?


Is in het woonklimaat luchtbevochtiging noodzakelijk? Hout, de door u zo mooi gelegde parketvloer , neemt altijd de omringende luchtvochtigheid aan van de omgeving. Indien de luchtvochtigheid niet optimaal is, gaat de parketvloer scheuren en naden vertonen, tot groot ongenoegen van de klant. Uw klant is op dat ogenblik blind voor het feit dat hout een natuurproduct is.


Houten meubelen en parketvloeren kan beschadigen. Muziekinstrumenten ontstemd. Heeft u reeds een luchtbevochtiger ? Hygrometers en luchtbevochtigers zijn bij ons te verkrijgen. Met de handige higrometer stelt u zelf eenvoudig de luchtvochtigheid in.


We raden aan bij parketvloeren de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts