dinsdag 24 juni 2014

Trespa sandwichpanelen

Ze zijn verlijmd met Panseal Ven daarom geschikt voor toepassing in de buitengevelbouw. Samenstelling De panelen worden . Met de nieuwste technieken en modernste apparatuur produceren wij Custom Made sandwichpanelen voor de meest uiteenlopende toepassingen in verschillende branches. Van trespa en aluminium tot multiplex en . Kufa levert op verzoek ook trespa sandwichpanelen.

Deze zijn in een ruim assortiment kleuren te verkrijgen. Zo bent u ervan verzekerd dat deze past bij de kleuren van uw deur en kozijnen. Standaard worden PVC sandwichpanelen toegepast, maar op verzoek leveren wij ook trespa sandwichpanelen.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Dibond panelen zijn ook uiterst geschikt voor (permanente) reclame-uitingen, bijvoorbeeld als reclamebord tegen een gevel.


Dibond kan men zowel bestickeren als bedrukken.

Het grootste voordeel van sandwichpanelen is de prijs. Balustrades van balkons, terrassen en galerijen. De systeemomschrijvingen met . De trespa sandwichpanelen zijn in dezelfde kleuren verkrijgbaar als uw kozijn of deurkozijn.


Sandwich)panelen voor puien en kozijnen. Bekijk onze productvideo voor een samenvatting van de toepassingen en eigenschappen van sandwichpanelen voor uw wan ook wel gevelpanelen genoemd:. Ook zijn de stalen gevelpanelen te gebruiken als geïsoleerde drager voor andere types wandbekleding zoals stalen rabat, houten gevelbekleding, trespa , . Mogelijkheden : - XPS : geëxtrudeerd polystyreen Styrofoam.


PUR : polyurethaan Ecopur 35. EPS : geëxpandeerd polystyreen Isomo. Trespa Meteon sandwichpanelen.


Toepassingen : Invulpanelen voor ramen en buitendeuren, licht, sterk en . Cladding Point is een toonaangevende, onafhankelijke partner die de bouwsector voorziet van brandwerende, duurzame en exclusieve sandwichpanelen t. Onze ambitie is een betrouwbare, flexibele, initiatiefrijke leverancier voor de lange termijn te zijn. Ons enthousiaste team beschikt over een grote .

Geïsoleerde sandwichpanelen voor gevel of dak? Benvitec Plastics postformeert naast de HPL massief panelen nu ook HPL sandwich panelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts