maandag 16 juni 2014

Korreltapijt reinigen

Korreltapijt wordt ook wel grindtapijt of grindvloer genoemd. Deze heeft een moderne uitstraling en brengt de juiste sfeer in uw kamer, keuken of hal. Afhankelijk van de openheid van de structuur kunnen de poriƫn van korrelvloeren echter veel vuil verzamelen.


Chem-Dry van Beers kan als geen ander korreltapijt reinigen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het reinigen van vloeren. De reactie moet uit minimaal karakters bestaan.

Inloggen met Mijn Account. Heeft u weleens overwogen om uw siergrindvloer te laten reinigen ? Een schoon korreltapijt heeft immers een schitterende uitstraling en draagt bij aan uw wooncomfort! Langere tijd kunt u zelf uw siergrind reinigen met een waterzuiger om ongelukjes te verhelpen.


Uw korreltapijt , soms ook strizo genoem is met onze . Hier zie je hoe een siergrindvloer weer zo goed als nieuw wordt. Kreijkes tapijt-en-meubelreiniging. Voor het reinigen van uw korreltapijt gebruiken wij professionele apparatuur.

Graag voorzien wij u van een passend advies betreft de juiste reiniging van uw vloer. Vlekken daarbuiten borstel je met schoonmaakmiddel en zuig je met een waterstofzuiger op. De Duplex reiniger is te duur . Dit product is speciaal ontwikkelt voor het reinigen van vloeren met achterstallig onderhoud. Geschikt voor het reinigen van linoleum, vinyl, parket, marmer en sportvloeren. Een grondige dieptereiniging van de vloer.


Doormiddel van hoge druk wordt de vloer echt goed en diep gereinigd. Een uniek systeem voor Nederland. Met verbluffende resultaten. Daar krijg je het niet anders weg dan met een waterstofzuiger.


Ook bij het reinigen van de vloer met water dient men de waterstofzuiger te gebruiken om het vocht meteen op te zuigen. Dat kan veel problemen voorkomen. Voor de meer alledaagse reiniging kan men volstaan met de vloer te zuigen. Iets dat niet eens zo vaak . Duplex schoonmaakmachines zijn uniek omdat ze voor ontzettend veel taken kunnen worden ingezet.


Vandaag staan wij even stil bij het reinigen van siergrindvloeren. Siergrind wordt ook wel korreltapijt , strizo, grindtapijt of grindvloer genoemd.

Ze bestaan grofweg in twee soorten: vloeren met een open structuur en vloeren met een dichte structuur. Met de juiste onderhoudsmethode wordt elke siergrindvloer weer als nieuw. Een ongesealde grindvloer schoonmaken hoeft niet moeilijk te zijn. Reiniging hoeft, afhankelijk van de mate van gebruik, doorgaans. Enkele voorbeelden van onze verbluffende resultaten!


Grindvloer schoonmaken woonkamer. Strizo vloer schoonmaken. Ik ben wel bij iemand thuis geweest met korreltapijt en ik moet zeggen dat het er in een huiskamer lang niet zo kil uitziet als je zou verwachten.


Ze waren er zelf ook erg over te spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts