dinsdag 24 juni 2014

Aquamarijn vloer

Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Toepasbaar op parket- en plankenvloeren, tafels, werkbladen, tuinmeubilair en buitenparket. Elke houtsoort is verschillend en vraagt om een specifieke behandeling. Rendement: op eikenhout ca.


Revol onderhoudsolie is extra. Zit er toch teveel olie op de vloer dan .

Op zoek naar een duurzame verf, olie of wax voor uw houten vloer ? GRATIS verzending vanaf € 2-. Visser parket te Rijssen kan voor u het onderhoud van uw vloer verrichten zodat u nog lang plezier. Voor uw houten of parket vloer onderhoud hebben wij diverse producten. Eén behandeling is voldoende.


Verzorg uw vloer regelmatig. Corcol veredelt, verduurzaamt en beschermt o. Onderstaande foto geeft een overzicht van de richtlijnen omtrent het vloeronderhoud. Heeft u specifieke speciale omstandigheden?

Neem dan contact met ons op en vraag om nader advies. Iedereen voelt zich beter in een omgeving van veilige, schone, ademende en natuurlijke materialen waar. Regelmatig en juist onderhoud is van groot belang.


Dat kost gelukkig weinig tijd. Voedend dweilmiddel speciaal voor het (licht) vochtig reinigen van met olie behandelde oppervlakken. Uw bestelling wordt gratis verzonden vanaf € 2-.


Eenvoudig te bestellen via onze webshop. Aquamarijn Solim beschermt parketvloeren, plankenvloeren en meubelen op natuurlijke wijze. Met onderhoudsproducten van Aquamarijn kun je je vloer gemakkelijk in optimale conditie houden. Maril Natuurverf is dé ecologische muurverf voor binnen van Aquamarijn. Deze muurverf van hoge kwaliteit is op basis van zuivere, natuurlijke lijnolie gemengd in water.


Een 1 oplosmiddelvrije, waterverdunbare muurverf die helemaal veilig is voor het gebruik binnenshuis. Kan voor bijvoorbeeld wanden, muren en. Ideaal voor vloeren , tafels, meubels.


In blank of standaard tinten. De corcol vloerolie is een professionele, volledig oplosmiddelvrije voedende olie. Eén laag is voldoende, u spaart hiermee niet alleen tij maar ook geld uit. Wanneer u uw vloer wilt kleuren gebruikt u deze basisolie samen met een .

Dit zijn aparte substanties, die na elkaar op de pas gelegde houten vloer aangebracht moeten worden, bij de eerste behandeling word de corcol olie aangebracht deze impregneert het hout vervolgens word de Solim was aangebracht en deze dient als beschermlaag. Als professional vindt u bij ons alles wat u nodig hebt op het gebied van houten vloeren en laminaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts