maandag 23 juni 2014

Ruiter dakkapellen ursem

Bent u op zoek naar extra woongenot? Vanuit ons hoofdkantoor met bijgelegen fabriek in Ursem , tussen Alkmaar en Hoorn, worden de dakkapellen ontwikkel geproduceerd en voorbereid op plaatsing. Op zoek naar een dakkapel?


Meer ruimte in dag, jaar garantie. Kom dan eens langs in de showroom Hoorn, Heerhugowaard of Ursem. Wij leveren een dakkapel in elk model in Opmeer en omgeving.

Een dakkapel zorgt voor meer licht en ruimte op uw zolder. In onze dakkapel showrooms is volop ruimte voor nieuwe ideeën. Droomt u al een tijdje over extra ruimte in huis? Een whirlpool in de badkamer? Of die lekkere lichte kinderkamer misschien?


In onze showroom geven we een impressie wat u met die ruimtewinst kunt doen. Wij ontwikkelen en produceren dakkapellen geheel op maat en in onze eigen fabriek in Ursem. Doordat wij ons volledig toeleggen op het vervaardigen van dakkapellen, garanderen wij.

Uw nieuwe slaapkamer, badkamer of thuiskantoor realiseren wij met onze ervaring en expertise. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank. Rubriek Groothandel in bouwmateriaal. Vraag gratis offertes op maat aan!


Een faillissement was onafwendbaar, maakte het Noord-Hollandse bedrijf dinsdag bekend. Uit het meest recente jaarverslag dat bij . Het bedrijf heeft werknemers. Join LinkedIn today for free. Nijverheidsterrein te URSEM en is actief in de branche Groothandel gespecialiseerd in overige bouwmaterialen. Nog handiger is dat zij landelijk . Van deze Leverancier is alleen het leveringsprogramma beschikbaar onder Producten.


De meest volledige site met ruim 66. Met een dakkapel in dag meer ruimte en licht in uw woning. Daarbij is het de bedoeling met circa de helft van het personeel verder te gaan. Ruiter dakkapellen levert ook dakramen.


Proud People Sales - Ursem. Als gevolg van een teruglopende omzet in een krimpende markt en bij stijgende kosten was een faillissement onafwendbaar, zo maakt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts