dinsdag 25 augustus 2015

Screenline zonwering

ScreenLine van Pilkington is zonwering tussen glas voor elke ruimte. Ideaal om het binnenkomende zonlicht te reguleren en uw privacy. U bedient dit handmatig of elektrisch.


Het systeem is ongevoelig . De zonwering bevindt zich in de compleet afgesloten ruimte tussen het glas.

Kom langs in onze showroom voor een demo. Advies of een offerte nodig? Hierbij zit de binnenzonwering tússen het glas. Ik blij dat ik de kunststof . Het is uitermate geschikt voor zonwering of raambekleding in kantoren, scholen en ziekenhuizen als buitenbeglazing en bijvoorbeeld in scheidingswanden.


Maar ook thuis is het bij uitstek geschikt in een . Een ingebouwde zonwering is isolatieglas waarbij een jaloezie, plissé of plissé black-out in de spouw is gemonteerd.

U bent op zoek naar zonwering ? Bekijk de brochure of kijk het filmpje. Een hightech systeem dat aan strenge normen voldoet betreffende kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid. Uw zonwering beschermd door glas.


Vanaf nu draagt uw zonwering bij aan de. Zo kan het systeem past perfect bij de energiebewuste huishoudens van tegenwoordig. Je kunt de zonwering op uw gewenste stand zetten en zo optimaal gebruik maken van de zonne-energie als warmtebron. Het product verandert de eigenschappen van het isolatieglas niet en wordt er volledig door beschermd. Screenline : uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas.


Vuil en vocht maken geen kans. Deze vorm van zonwering kan niet meer vies of vet worden. Boivendien kan uw zonwering niet meer beschadigen.


Isolatieglas van Pilkington kan nu gecombineerd worden met zonwering en raamdecoratie. Uw rolgordijn, plissé of jaloezieën kunnen in de spouw van het isolatieglas gemonteerd worden. Het mag duidelijk zijn dat deze zonwering zeer duurzaam .

Zonwering tussen glas is de ideale oplossing van zonwering voor uw draaikiepramen. En zeker niet onbelangrijk, het past prachtig in het interieur. Op deze manier kunt u zelf regelen hoeveel ( zon)licht in uw kamer binnenkomt.


Het is dé oplossing voor iedere situatie in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts