vrijdag 20 juni 2014

Stalen spiltrap prijs

Alle trappen zijn voorzien van een CE keurmerk en hebben jaar garantie. De bouwpakkettrappen worden franco geleverd in heel Nederland en Belgiƫ m. Alle prijzen zijn inclusief BTW. De levertijd van de meeste bouwpakkettrappen bedraagt circa 2-werkweken. Koop of Verkoop spiltrap op Marktplaats.


Metalen Spiltrap voor Buiten (verzinkt).

Een spiltrap neemt weinig ruimte in beslag en is goed toegankelijk. Snep Trappen in Eindhoven is gespecialiseerd in vele soorten stalen spiltrappen. De spiltrap is betaalbaar, ruimtebesparend en sfeerverhogend. Hieronder vindt u een overzicht van onze stalen trappen en alle onderdelen die u kunt combineren met uw stalen trap , waaronder houtsoorten, leuningen, natuursteen treden, glazen treden, glazen panelen, glasklemmen, persroosters, perforoosters en leuningdragers.


In onze showroom vindt u het assortiment grotendeels . Het juiste adres voor al u stalen trappen. Stalen trap meter nor225. Wij produceren in eigen fabriek alle soorten trappen in staal en RVS.

Van eenvoudige tot zeer complexe modellen, geschikt voor zowel binnen als buiten. Wij zijn gespecialiseerd in spil- en wenteltrappen. Door ons innovatieve productieproces leveren wij stalen spiltrappen tegen sterk concurrerende prijzen binnen een . Op zoek naar een SpilTrap ? Bezoek onze showroom in Purmerend wij helpen u graag. BTW en bezorging (NL en BE), vanaf: € 1. Voorbeelden, prijzen en inspiratie van stalen trappen vind je hier.


Het prijskaartje van een stalen trap kan hoog oplopen. Zeker als je voor roestvrij staal of gelakt staal kiest. Op een gelakte trap krijg je na verloop van tijd krassen en gebruikssporen te zien. Wij doen dit met zeer grote regelmaat.


Een trapboom kan hier een oplossing bieden. Wij regelen alles voor u, en bieden een scherpe prijs. Heeft u een klein budget? Maar u wil toch een kwaliteitstrap ? SPIRWILL en SPIRWILL EXT : De regelbare aluminiumstructuur is een zeer kwaliteitsvol materiaal.


P : Kijk naar de prijsvoorbeelden voor deze trap in staal , massief hout en inox.

CLASSIC : Een mooie draaitrap voor een interessante prijs. Een prangende vraag voor u als consument is natuurlijk of u bij TrappenXL wel de juiste prijs voor de gekozen trap krijgt. Vervolgens gaan we het staal met behulp van schuurmachines volledig handmatig bijwerken waarna wij de trap laten voorzien van twee lagen poedercoating. Zeer mooie en zware traptredens breedte 50m(stuks).


Meeuwen-Gruitrode Wijshagen . Een stalen vluchttrap of brandtrap moet een veilige en snelle uitweg bieden in geval van een calamiteit. De trap moet toegankelijk zijn, makkelijk lopen en betrouwbaar zijn. Bij de Rooy maken we vluchttrappen op maat voor uw gebouw. IndustriĆ«le, speciale of moderne metalen trappen, in blauw staal of in kleur gepoedercoat.


Onze specialiteit: naar uw wensen een ontwerp op maat, elke trap is anders. Wij maken graag gebruik van onze diversiteit, ervaring met diverse materialen en balustrades om hiermee tot een passend ontwerp te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts