dinsdag 17 juni 2014

Gebogen aluminium profielen

Kersten beschikt over moderne buig- en bewerkingsmachines en een team van vakkundige medewerkers. Specialist in buigen van profielen staal, rvs en aluminium. Moderne technieken, minimale doorsnede.


Afhankelijk van de profieleigenschappen , de radius en de toepassing van het gebogen product, worden de profielen gebogen middels een van de volgende buigtechnieken: . Hedendaagse architectuur wordt vaak gekenmerkt door gebogen vormen.

Staal, RVS en aluminium kunnen 3D gebogen worden door gebruik te maken van de nieuwste technologie. D gebogen producten komen met name voor in kunstwerken, overkappingen, gevels en facades. D buigtechnologie stelt ons in staat de . BestBend is uw partner voor het buigen van aluminium profielen , balken en rails.


Met meer dan jaar ervaring hebben we alles in huis om van uw buigproject een succes maken! Webshop voor aluminium profielen , buizen, platen, zetwerk en stafmateriaal op maat. Snel geleverd binnen werkdagen!


Aluminium tegen voordelige prijzen.

Bestel uw aluminium profielen direct online op aluparts. Ook maatwerk aluminium profielen ! Cetec werkt met de hoogst mogelijke kwaliteitseisen en productiemethodes en garandeert u een hoogstaand resultaat. Kubik, gespecialiseerd in het ontwerpen van ervaringen, heeft in samenwerking met Van Straaten een unieke stand ontwikkeld voor hun klant DSM Coating Resins. Centraal in deze stand staat een . Het bedrijf beschikt over meerdere type buigmachines en stretchmachines en kan vele soorten aluminium profielen van groot tot klein buigen.


Of het nu een standaard radius betreft of juist een korfboog, ellips of vrije vorm, Van Campen Bayards kan het voor u buigen. Aangezien elk gebogen product zo zijn eigen specifieke . Het dak van deze carport heeft een gebogen structuur van aluminium profielen gevuld met polycarbonaat van mm dik ( helder of opaal ). De maximum afmetingen zijn in de lengte onbeperkt mits extra steunpalen en de breedte kan gaan tot max. BB staat al meer dan jaar garant voor het op maat maken van ronde en gebogen aluminium ramen en deuren in de meest uiteenlopende vormen. Als u als professional of doe-het-zelver een terrasoverkapping of carport wil bouwen in een gebogen uitvoering, dan kan u voor de bijhorende aluminium profielsystemen en polycarbonaat platen bij ons terecht. De profielen worden op een duurzame manier gepoederlakt in de kleur van uw keuze, . Alle maten aluminium profielen en alle benodigde elementen voor al uw gewenste constructies.


Zo veelzijdig als een blokkendoos. Naar verlanglijst Op de verlanglijst. In de hedendaagse architectuur spelen gebogen vormen een steeds grotere rol.

Het geeft een bouwwerk een modern, eigentijds karakter. Buigspecialist Kersten speelt in op die toenemende vraag naar gebogen aluminium raamen façadeprofielen met een nieuwe fabriek speciaal voor het verwerken van aluminium. De gebogen carport kan vrijstaand worden geplaatst of tegen een bestaande bebouwing aan.


Zo is er voor elke situatie, een aluminium gebogen carport op maat. Naast de gladde zijdeglans .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts