vrijdag 13 juni 2014

Grenen vloer lakken

Voor een zacht houten vloer (bijvoorbeeld grenen of vuren). Breng drie lagen Cetabever Vloerlak (zijdeglans) of Glitsa Vloerlak (eiglans) aan voor een kleurloze, transparante of houtkleurige afwerking. Welke lak kan ik het beste gebruiken voor het lakken van een houten vloer en is het nodig om de vloer te schuren?


Ik heb een grenen vloer liggen en omdat grenen nogal zacht is, zou ik graag een beetje hardere laklaag willen hebben. Voor het lakken van hardhout en donkere houtsoorten die . Maar ik zou niet weten wat het beste.

Grenen vloer lakken of olie? RLJxxxNEbWU Vergelijkbaar mrt. Wil je je houten vloer in de lak zetten?


Met de klusvideo van KARWEI wordt in het stappenplan uitgelegd hoe je je houten vloer met lak afwerkt. Wij zouden graag de vloer op de kinderkamers schilderen. Het is een net gelegde grenen planken vloer. Nu heb ik al gelezen dat je met zachte houtsoorten moet oppassen qua afwerking, omdat door de sterke werking van het hout de afwerklaag zou kunnen gaan barsten.


Ik ben bezig met het opstarten van een winkel en ik heb in het pand een massief grenen vloer liggen.

Nu hebben de vorige huurders het pand enorm. Hoe vloer schuren en opnieuw lakken ? Meer resultaten van forum. Zachte houtsoorten moet je laten lakken zoals grenen vloeren. Is het aan te raden om ipv een houten vloer een grenen vloer te kopen? Verkrijgbaar bij Kwantum en Hornbach, dus voor minder dan E- en dat hout is duurder, en dan die lak nog?


Glitsa heeft als specialist op het gebied van vloerlakken en vloerolie een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten, geschikt voor zowel hardhouten (bijvoorbeeld eiken, teak) als zachthouten (bijvoorbeeld vuren, grenen ) vloeren. De vloerproducten van Glitsa zijn verkrijgbaar, afhankelijk van de mate van . Mijn grenen (?) vloer moet geschuurd en behandeld worden, maar ik kom er echt niet uit. De ene site zegt dat beits alleen een kleurtje geeft maar geen bescherming, de ander zegt dat beits en lak.


Scandinavisch grenen vloerdelen zijn in veel bouwmarkten te krijgen in zowel onbehandeld als behandeld grenen hout. Een grenen vloer kan gelakt of geolied worden. Gelakte vloerdelen die kant en klaar gekocht worden zijn vaak voorzien van meerdere laklagen en zijn geschikt om meteen gelegd te . In een vrijstaande woning in Meppel is jaar geleden een massief grenen vloer gelegd met een donkere antiek kleur.


De nieuwe bewoners wilden de grenen planken vloer weer zijn orginele natuurlijk uitstraling geven. Zodat de vloer goed past bij hun huidige interieur. Waarom moet je grenen lakken ?

Wanneer je deze alleen zou oliën heb je binnen een jaar alweer slijtage plekken. Het hout is te zacht waardoor de olie sneller slijt. Je moet dan ook extra alert zijn met het onderhoud!


Mijn advies zou altijd zijn, zachte houtsoorten moet je lakken voor . Ook voor parket onderhoud kunt u bij ons terecht. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf voor het schuren en behandelen voor uw houten vloer , kunt u kijken op . Veel grenen meubelen en vloeren zijn behandeld met blanke olie of kleurloze lak. Deze producten zijn op het eerste gezicht doorzichtig en kleurloos, maar toch verandert de kleur van het grenenhout wanneer deze producten aangebracht worden. Bij grenenhout wordt het hout meestal . Van doorleggen tot waterschade en schuren, wij zijn uw houten vloeren en parketvloeren specialist. Type klus: Vloer schuren en oliën of lakken.


Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts