maandag 30 juni 2014

Fakro dakraam rolgordijn

Het verduisterend rolgordijn verduistert uw woonruimte. Het standaard rolgordijn beschermt u tegen licht en is decoratief. Dakraamrolgordijn is de specialist voor uw rolgordijnen en raamdecoratie.


Kijk snel op onze website voor het aanbod. De lichtinval wordt namelijk geweerd door het materiaal, de speciale afdichting in de onderlijst én de reflecterende laag aan de achterzijde.

Mooi meegenomen: je kan de verduisterende rolgordijnen in elke positie . Hiermee is het een populaire zonwering, die bovendien betaalbaar is. Naast regelen van lichtinval en het beschermen van het interieur tegen licht, ziet het. De AJP jaloezie beschermt tegen oververhitting en vormt een decoratief element. Is gebruikt maar in goede staat. Zodra het rolgordijn is gesloten, valt op klaarlichte dag de nacht in.


Ook de aluminium zijgeleiders . Uiteraard kun je er ook voor kiezen om het rolgordijn halverwege open te laten om een ruimte gedeeltelijk te verduisteren.

Het monteren van de raambekleding . Onze dakraam rolgordijnen zijn van hoge kwaliteit. Bovendien zijn ze zeer gemakkelijk te installeren, met slechts vier schroeven. In de meeste gevallen zit het gordijn . Bloc Rolgordijn geschikt voor Fakro. Kies vervolgens de kleur van uw gordijn en helemaal rechts vult u het aantal in. Het is mogelijk om meteen een insectenhor mee te bestellen voor u . Fakro dakraam verduisterend rolgordijn.


Met een ARF verduisteringsrolgordijn van FAKRO kan een ruimte volledig worden verduisterd. Bij de dakraamrolgordijnen is de stof ingesloten in zijprofielen en kan het rolgordijn op iedere gewenste hoogte gestopt worden. Hierdoor is het product erg praktisch en eenvoudig in gebruik. Vooral op zolder wordt de warmte in de zomer zeer snel opgehoopt.


Betrouwbare oplossing is onze rolgordijnen voor dakramen ! Ze overtuigen door hun eenvoudige installatie en zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden rolgordijnen die geschikt zijn voor ramen van bekende fabrikanten zoals Velux, Roto en Fakro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts