woensdag 25 juni 2014

Bijzondere vloertegels

Tegels van Toen is de webshop voor handgemaakte wandtegels, bijzondere vloertegels en tijdloos natuursteen. Laat het ons weten en wij zullen proberen jullie gewenste tegel te vinden. Lees meer over goedkope vloertegels.


We worden regelmatig de 'tegel snoepwinkel' van Nederland genoem en daar zijn we trots op. Portugese tegels , Marokkaanse, Spaanse tegels en nog veel meer.

Onze collectie handgemaakte wand . Of liever kiezelstenen of speciale keramische tegels? Bekijk de bijzondere tegels ! TEGELinfo heeft speciaal voor u bijzondere vloertegels geselecteerd. Vraag tegelmonsters aan in onze webshop. Zo kunt u thuis in uw interieur bekijken of het de uitstraling en de kleur heeft die u zoekt.


TEGELinfo is gespecialiseerd in bijzonder mozaïek en kleurrijke tegels uit Spanje . Maatwerktegels maakt fototegels, fototegeltableaus, restauratietegels, decortegels en designtegels.

De tableaus met afbeeldingen op tegels kunnen tot meer dan 100mgroot zijn. Kerlite tegels zijn dunne tegels , hét nieuwe . Wilt u net iets anders in de badkamer of keuken? Kies dan voor een bijzondere tegel zoals de Natural Wall stone, tegels van Castelo of bijvoorbeeld kiezelmozaïek. We durven een stapje verder te gaan.


Tegels van vtwonen met betonlook, grafisch dessin, houtprint of met een kleine afdruk van een huisje, hart of cirkel. Lingen Keramiek (nabij Rotterdam en in Leiden) heeft maar liefst 2. Naast de nieuwste trends zoeken we ook binnen de bestaande sferen altijd naar bijzondere producten. Met de serie Jungle van Ornamenta weet je zeker dat je een eyecatcher te pakken hebt.


Je kunt kiezen uit een oerwoud uitstraling of de beestachtige zebra en luipaard print. Ideaal om accent aan te . In vorm, stijl en toepassing onderscheiden deze tegel- vloeren zich van traditionele vloeren. De tegels zijn van bijzondere kwaliteit. Een eeuw later wordt te gemakkelijk. Wees ook daar van harte welkom!


Bij ons vindt u een mooie collectie wand- en vloertegels en aanverwante producten. Alle produkten worden voor onze klanten met de grootste zorg geselecteerd.

Bijzondere vloertegels in Leiden! Ze zijn zeldzaam aan het worden, maar in een paar portieken van winkels zijn de krakelingtegeltjes er nog. Tegeltjes in diabolovorm als puzzelstukjes in vloeren verwerkt. Deze mozaïekvloeren komen vaak voor in Amsterdamse School- en Art Deco-architectuur.


In onze showroom doet u verrassende ideeën op voor uw woonkamer, badkamer of keuken. En dat is niet toevallig: u vindt bij ons maar liefst 3. In Nederland staan veel bijzondere gebouwen waarin de oorspronkelijke tegelvloeren nog onderdeel uitmaken van het interieur. Een aantal van deze gebouwen heeft als jonge monumenten de laatste twintig jaar een zekere mate van bescherming gekregen. Aan de vormgeving en kwaliteit van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts