woensdag 18 juni 2014

Waterbestendige laminaat

Vloeren die er niet alleen buitengewoon stijlvol en natuurlijk uitzien, maar ook tegen een stootje kunnen én bovendien 1 bestand zijn tegen vocht. De grootste bedreiging voor een klassieke laminaatvloer is water. Aqua-Step waterbestenidge laminaat kan in tegenstelling tot de traditionele laminaatvloeren gebruikt worden voor toepassingen in . Om absoluut zeker ervan te zijn dat de vloer niet door water . Badkamer of toilet afwerken op een eenvoudige en tijdbesparende manier, kan dat?

Lees hier alles over waterbestendig laminaat ! Vandaag de dag is dat geen enkel probleem met onze waterbestendige laminaat vloeren! Laminaat in badkamer, keuken of andere vochtige ruimte? Quick-Step heeft momenteel een tweetal series in haar collectie t. WATERBESTENDIGE LAMINAATVLOEREN ? Zoekt u ook een laminaatvloer die u eens nat mag dweilen?


Die u zorgeloos in de keuken of badkamer kan gebruiken?

Laminaatshop selecteert graag de waterbestendige laminaatvloeren voor jou eruit: . Aqua-Step kan zowel voor intensief residentieel als voor commercieel gebruik aangewend worden. Aqua-Step is de uitvinder en de eerste producent van watervaste laminaatvloeren. Dit in tegenstelling met de klassieke laminaatvloeren.


Een uitgebreide garantie staat daar borg voor. Aquastep mag met water gereinigd . Finesse is een watervaste plankenvloer die niet bang is van water. Ontdek de voordelen van deze waterbestendige vloer uit kunststof.


Duurzaam, veelzijdig, gemakkelijk in onderhoud én zeer betaalbaar: het hoeft niet te verbazen dat een laminaatvloer een populaire keuze is in het interieur van vandaag. Terwijl een echte houten vloer niet ideaal is voor een badkamer of vochtige ruimte is een slijtvaste en waterbestendige. De waterdichtheid van laminaat wordt vandaag onderzocht aan de hand van een uitzettingstest.


Monsters van vloerplanken worden. Zorg ervoor dat je goed voorbereid aan de klus begint. Praxis geeft jou alle informatie die je moet weten over laminaat.


In principe is laminaat niet helemaal waterbestendig.

Kort contact met vocht kan echter wel. Momenteel zijn deze vloeren nog altijd een van de best verkochte laminaatvloeren. Grote afname altijd extra korting!


Waterbestendige waterafstotende HydroSeal beschermlaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts