vrijdag 20 juni 2014

Spudpaal prijs

Spudpalen worden al jaren met succes toegepast in de beroepsvaart. Combi Noord heeft een partner gevonden om ook spudpalen voor de pleziervaart te leveren. Het bedieningspaneel zorgt voor een zeer eenvoudig bediening. De door ons ontworpen spudpaal voor de binnenscheepvaart heeft de volgende eigenschappen.


Wij kunnen deze palen snel leveren en inbouwen tegen een scherpe prijs. Voor informatie en een vrijblijvende offerte verzoeken wij u contact op te nemen met afdeling verkoop spudpalen.

Ik ben zelf niet in het bezit van een boot, maar heb deze spudpaal in opdracht van een klant gemaakt. Deze klant had ook een offerte op laten maken bij hollandia en schrok enorm van de prijs , daarna ook een offerte laten maken voor een boegschroef, en dat viel ook niet mee en omdat ik geregeld . Op de tandwielkast is een gekalibreerde nestenschijf gemonteerd welke de spudpaal met een ketting en speciale zware draaikoppeling op en neer beweegd. De installatie is voorzien van een electrische afslag voor de onderste en bovenste stand van de spudpaal.


Wanneer de buis in de bovenste stand komt valt deze . Cabrio Sundeck SPUDPAAL boot te koop, prijs op aanvraag. Dit schip is speciaal ontworpen voor mensen die vanuit sloep naar een motorjacht willen MAAR toch het sloep-gevoel willen behouden. Het dak schuift ingenieus weg in de radarbeugel.

Volautomatisch aan- en afmeren met slechts één druk op de knop. Hollandia Docking Systems levert telescopische spudpaal installaties voor de pleziervaart. De spudpalen voor de binnenvaart van Leeuwestein Scheepsinstallaties geven u meer veilighei meer comfort en minder tijdverlies. Met het unieke spudpaal systeem van Leeuwestein kunt u, uw boot sneller en op meer plekken aanmeren. Meer weten over spudpalen ? De Scheepsbouwers Mari- tiem bood een telescopische spudpaal aan voor € 19.


Dat hield in de gehele inbouw, op de niet-voorbereide redactieboot. Over die prijs zegt Dick Leeuwestein: “Een tele- scopische spudpaal is geen pakje boter dat je koopt in de supermarkt. Als je een jacht bestelt, laat dan in ieder geval een . De boegschroef is inmiddels gemeengoe maar ook zien we steeds vaker spudpalen op motorjachten. De Savannah werd vorige week genomineerd voor de Schip van het Jaar- prijs van de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Technici op Scheepvaartgebied (KNVTS). Vind steeler spudpaal boten te koop.


De ladingprijzen zijn nagenoeg gelijk. De gangbare prijs is momenteel. Basisgegevens van de SK 13. Verkoper:Elburg Yachting B.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts