donderdag 19 juni 2014

Pe schuim platen

PE schuim (polyethyleen). We hebben een ruime voorraad plaatmateriaal. Wij leveren polyurethaan en polyethyleen schuimplaten , met of zonder speciale brandvertragende klasse, en met evt overige opties, zoals een zelfklevende laag. Wordt per hele of halve plaat verkocht.


Tevens ook anderre diktes leverbaar tot 1mm.

Voor de actuele voorraad neem contact met ons op. Polyetheen PE plaat GRATIS op maat en leverbaar in diverse diktes. Onze polyetheen platen zijn van hoogwaardige kwaliteit.


De dikten welke wij op rol in voorraad houden zijn: mm, mm, mm, mm, mm, en mm. Grotere dikten kunnen alleen in plaatmateriaal worden geleverd. Bestel online schuimplaten in wit polyethyleen, geschikt als schokwerende bescherming en opvulmateriaal voor uw verpakkingen en dozen. Elke polyetheen PE plaat wordt gratis op maat gezaagd.


PE platen gebruikt men zeer vaak omwille van akoestische redenen.

De platen isoleren immers niet alleen warmte of koude maar ook geluid. Wie de doorstroming van geluiden vanuit een andere ruimte wil vermijden, doet er daarom goed aan te kiezen voor PE isolatieplaten. De firma SIPLA bewerkt polyethyleenschuim ( PE ) : een halfharde grondstof met gesloten cellen die uiterst waterbestendig is en moeiteloos kan worden bedrukt.


Polyethyleen isolatie wordt daarnaast ook vaak . PE - schuim of polyethyleenschuim heeft gesloten cellen en is uitermate geschikt voor afdichtingen, drijfmiddelen, schokabsorptie en thermische isolatie. Het is zeer goed bestand tegen weersinvloeden en wordt geleverd als stansdelen, platen , stroken en rollen, vaak zelfklevend. Ook voor PVC schuimplaten dagen retourneren. Plaat afm in mm, Voorraad dikte in mm, Datasheet.


Let op: PE is krasgevoelig en uitsluitend bedoeld voor industriƫle toepassingen. Foam is onderverdeeld in schuimplaten en folie. Toepassing, Deze plastazote schuimplaten zijn verkrijgbaar in verschillende densiteiten.


Toepassing, Dit PE materiaal wordt veelal gebruikt voor schokdemping en door de redelijke isolatie waarde ook voor thermische isolatie. Natuurrubber celmateriaal, Polyurethaan schuim, Siliconen schuim. Naast celrubber in EPDM en Neopreen kan CC Rubber u tevens maatwerk bezorgen in onderstaande kwaliteiten. Dit zowel gestanst uit plaatvorm of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts