dinsdag 1 juli 2014

Museum glas

Samen met u bepalen wij de keuze uit glas voor schilderij. Museumglas UV filter Museumglas De getoonde prijs is incl. BTW, met een minimum van € 1- per stuk.


Dat betekent dat het kunstwerken beschermt tegen de schadelijke invloed van uv-stralen. En zo verkleuring en schade aan uw papier voorkomt.

Lees alles over onze topmerken UV-weren ontspiegeld en gelaagd museaal glas. Perfect White Artglas is het beste glas voor uw inlijsting. Geen reflectie, extra helder, UV beschermend en kleurecht. Wij zien het graag helder”. Gewoon glas heeft een grauwe grijsgroene kleur en spiegelt enorm.


Er komt een (storende) laag over je werk. Voordelen museumglas op een rij;.

Maar er is nog een toepassing: kunst. Glas spiegelt bijna niet. Met het werk van overwegend . Hedendaagse en experimentele tentoonstellingen geven een blik op de toekomst van de glaskunst. Ben u op zoek naar glas voor een lijst?


We lijsten uw werk met zorg in, hoge kwaliteiten van materiaal. Een passend passe-partout, een mooie lijst en om het af te maken raden wij museumglas aan. Het museumglas is ontspiegeld met een coating en houdt UV-stralen tegen. Ontspiegeld glas, museumglas of image clear glass is het beste wat u uw kunstwerk kunt geven. Zo kan het zonlicht uw schilderij of foto niet verkleuren.


Daarbovenop profiteert u van een zeer kleurechte weergave. Toepassing: Bij verzamelstukken die voor de toekomst bewaard moeten blijven. Bijzonder hoge kwaliteit glas dat bijna onzichtbaar is.


Maar op deze pagina willen wij u speciaal ons best verkochte speciale glas Clarity onder de aandacht brengen. Met even goede of zelfs betere eigenschappen dan museumglas , maar veel voordeliger.

Voor het meeste plezier van uw ingelijste prent, poster, aquarel of ander soortig kunstwerk raden wij u ons Clarity glas . Meer informatie over waarom en wanneer u museumglas kunt toepassen bij het inlijsten. Alle producten die de lijstenmaker nodig heeft. Het beste museum glas ter wereld.


Dit ultrabeschermende glas heeft een dikte van voor extra stevigheid. Het waterwitte glas is ontspiegeld met een dubbele coating voor minimale reflectie en is UV-werend. Ook zeer goede voorbeelden van Museum glas zijn Mirogar Luxar Classic NG, Clear Colour, Art Control en Clarity.


Het glas lijkt daardoor onzichtbaar. Standaard vensterglas heeft een groene tint, die wordt veroorzaakt door de ijzerdeeltjes die van nature in de grondstoffen van glas zitten (zand en soda). Door de ijzerdeeltjes te verwijderen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts