dinsdag 17 juni 2014

Blokhut 40mm

Blokhutten met een zeer stevig 40mm profiel. Eenvoudig online te bestellen via de webshop van Online Tuinhout. De voordeligste 40mm blokhut Nieuwleusen koopt u bij Tuinbeurs Nederland.


Bij ons profiteert u van deskundig advies en de laagste prijsgarantie! Bij Tuinbeurs Nederland vindt u allerlei soorten blokhutten met plat dak. Laat u inspireren en profiteer van deskundig advies en de laagste prijsgarantie!

Deze blokhutten hebben een extra grote overkapping en zijn zodanig . De klassieke blokhut is kenmerkend om haar gestapelde wandbalken en sterke hoekverbindingen zonder dat daar een schroef aan te pas komt. Een blokhut in uw tuin biedt veel mogelijkheden. Dit betekend een optimale isolatie wat daarnaast nog versterkt wordt door het gebruik van isoglas. De wanden zijn met met draadstangen verankert. Ook is het dak dubbelschalig.


Deze versie is ook te verkrijgen in 50mm. Bestel eenvoudig online, en wij kunnen uw bestelling aan huis bezorgen! Wij bezorgen mm blokhutten bovenal in heel Nederland en België.

Kies uit diverse trendy modellen met plat dak of punt dak. Daarbij bent u zeker van gunstige Thuiswinkel . Er zijn geen beoordelingen voor dit product. Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren. Zoekt u kwaliteits blokhutten ? Garden Pleasure is hét adres voor exclusieve blokhutten. Bekijk onze uitgebreide blokhutten collectie.


Zie elk weekend onze uitzendingen Bij RTL Vakantie Magazine en Way Of . De blokhut Gunda is één van de nieuwe blokhutten van Tuindeco. De 4-plus hoekverbinding geeft een zeer stabiele blokhut en bestaat uit zorgvuldig uitgefreesde en perfect passende wandbalken, waarbij alle verbindingen goed hechten en het hout niet indroogt. Mogelijke transportkosten zijn niet inbegrepen. Promoties zolang de voorraad strekt.


Gratis bezorging aan huis! De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen. Het complete Woodvision tuinhout assortiment, online bij de officiele dealer te bestellen.


Met of zonder overkapping leverbaar in meerdere afmetingen. Kijk snel op de website voor uw meest ideale blokhut! Houtsoort: onbehandeld vuren.

Funderingsmaat: 300x300cm. Bevestigingsmaterialen: inclusief. Op zoek naar een blokhut ? Interflex heeft diverse modellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts