donderdag 19 maart 2015

Spachtelputz aanbrengen

Spachtelputz aanbrengen is lastiger dan je denkt. Moviq geeft je graag de beste tips. Lees er alles over in de KARWEI klusinstructie. In dit onderdeel van Mijnkluswijzer.


Het aanbrengen voor sierpleister kan bijna op iedere wand.

Met sierpleister kunt u de wanden verfraaien met de gewenste structuur en in iedere kleur. Zelf een sierpleister aanbrengen ? Veel mensen kiezen voor spachtelputz op hun wanden of plafonds. Een slimme keuze, spachtelputz zorgt namelijk voor een mooie én betaalbare afwerking.


Hieronder ziet u de gemiddelde prijzen voor het laten aanbrengen van spachtelputz door een professionele stucadoor. De kosten voor spachtelputz variëren van € – € per mvoor de wanden tot € – € per mvoor het plafon inclusief aanbrengen door een stucadoor. Het sierpleister spachtelputz is van kunststof, heeft een regelmatig korrelstructuur en wordt vaak gekozen voor wanden en plafonds.


U bent aan het zoeken welke afwerking het mooiste past bij uw woning?

Gladde wanden of iets met structuur? Dan is misschien een sierpleister wel wat voor u? Lees alle informatie betreft het aanbrengen en de prijzen per mop deze pagina. Muur laten stucen met spachtelputz ? Vind de laagste prijs voor dit stucwerk. Vraag gratis offertes aan, vergelijk regionale stukadoors en kies beste deal.


Wil je zelf een wand van sierpleister voorzien? Hier kun je zien en lezen hoe dat in zijn werk gaat. In sierpleister zit een granietkorrel, dit zorgt voor een kras en stootvaste wans.


Er zijn twee soorten sierpleister: korrelpleiser en structuurpleister. Het kleurpigment wordt toegevoegd en door de putz heen gemixt. In de structuurpleister kun je . De kern van dit materiaal is gebroken marmerkorrels vermengd met bindmiddel. Leer zelf sierpleister, spachtelputz of granol aanbrengen.


Hierdoor is het sterk en zeer elastisch. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van spachtelputz in alle kleuren en structuren. Wilt u spachtelputz in je woning?

Stel dus hier al uw vragen. Vind binnen uur een vakkundige behanger. In traditioneel gebouwde huizen van baksteen en natuursteen gebruikt men pleister of spachtelputz om gladde wanden te krijgen. Het wordt toegepast op het binnenoppervlak van buitenmuren en op beide kanten van alle binnenmuren.


Het laten aanbrengen ( stucen ) van sierpleister op de wanden in uw nieuwbouw of bestaande woning is een prima en zeer sterke muurafwerking. Of meer weten over de mogelijkheden? Sierpleister is een populaire vorm van stucwerk. Wil je jouw muren of het plafond afwerken met spachtelputz , vraag dan bij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts