vrijdag 13 juni 2014

Ventilator huis

Lucht verversen in badkamer, toilet of andere ruimte in huis ? Bestel bij Warmteservice een ventilator die voldoet aan uw wensen. Woonhuisventilatoren SP en Stork ITHO. Bespaar op energiekosten en verbeter uw gezondheid door optimale ventilatie in huis.


Bijbehorende regelaars en . Bij mechanische woonhuisventilatie vindt de afvoer van de vervuilde lucht plaats via een continu draaiende elektrische ventilator.

Dat betekent dat de vochtige en vervuilde binnenlucht van de badkamer, toilet en keuken naar buiten . Webshop op ventilatiegebied: alle voordelige ventilatoren en toebehoren online, eenvoudig en veilig te bestellen. Vandaag besteld = morgen thuis bezorgt! Met mechanische ventilatie bedoelen we niet een plafondventilator of afzuigkap in de keuken, maar een afzuigsysteem door het hele huis dat voortdurend lucht afvoert. Meestal is op het typeplaatje te zien om wat voor ventilator het gaat, AC staat voor wisselstroom (vaak met vermelding Hz), DC staat voor gelijkstroom. Keuze uit groot assortiment eigen merk.


Ventilatoren vind je bij Praxis. Bekijk, vergelijk en reserveer jouw ventilator direct online. Koop of Verkoop ventilatorhuis op Marktplaats.

Orfa Visser produceert in eigen huis kleine, middelgrote en grote series axiaal ventilatorhuizen middels de techniek flenswalsen. Binnen deze mogelijkheden zijn er weer talloze types denkbaar, waarbij wij zelfs de . Er zijn twee systemen om tijdens een hittegolf wat verkoeling te vinden in huis. De ene is het gebruik van een airconditioning. De tweede is door middel van een ventilator.


Maar welke van de twee werkt nu eigenlijk het beste: airco of ventilator ? Bij de aardwisselaar gaat het erom de lucht via een luchtkanaal dat meter onder de grond zit in het huis binnen te brengen bijvoorbeeld via de tuin. Op deze diepte is de temperatuur stabiel en 7°C tot 8° lager dan de buitentemperatuur. De lucht wordt in het huis binnengezogen met behulp van een ventilator. Het voordeel van een centrale afzuiging ten opzichte van losse ventilatoren is vooral dat u geen lawaai meer in de aangesloten ruimtes heeft.


Daarnaast hoeft u niet meer in elke ruimte tegen een ventilator aan te kijken. Ook verbruiken veel centrale afzuigboxen minder energie dan alle losse ventilatoren bij elkaar opgeteld . De draadloze regelaar zorgt voor nog meer gebruikscomfort en maakt een eenvoudige bediening door het gehele huis mogelijk. Met de toevoegingen van intelligente sensoren, zoals een CO2-sensor of een bewegingssensor wordt het ventileren nog slimmer geregeld. Maakt de ventilatiebox in huis veel lawaai en zuigt deze slecht af? En is de ventilatiebox ouder dan jaar?


Dan is het slim om deze te vervangen. Uit onderzoek van Stichting HIER klimaatbureau blijkt dat bij miljoen huishoudens met mechanische ventilatie nog een oude (wisselstroom) ventilatiebox hangt. Een ventilator is een turbomachine die ervoor zorgt dat lucht of een gas in beweging wordt gebracht.

Meestal wordt de rotor van een ventilator aangedreven door een . Met het juiste ventilatiesysteem voorkom je niet alleen geurhinder, maar ook vochtproblemen en schimmels in huis. Daarvoor heb je geen ventilator of andere hulpmiddelen nodig. Bij dit systeem wordt verse lucht aangezogen door ventilatoren en vervolgens in de woning gepompt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts