dinsdag 17 juni 2014

Vloer en raamdecor

De beste service en scherpe prijzen. Wij zij dé vloerenspecialist met alle kennis en vakmanschap op het gebied van PVC vloeren , laminaat, Marmoleum, eikenhouten vloeren , tapijt en vinyl. De vloer moet dus tegen een stootje kunnen. Geïnteresseerd in een van onze producten?


Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een gericht prijsoverzicht. Scherpe PVC vloer All-in Deals!

Elke 5e m² Shutter GRATIS! Woninginrichting aan huis. Vloeren, Vloerverwarming, Raamdecoratie, Kasten.


Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Vloer en Raamdecor in Dordrecht vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. De website van Vloer en Raamdecor maakt de veelzijdigheid van hun assortiment visueel aantrekkelijk. Door de wekelijkse nieuwsberichten en acties die op de site verschijnen, blijven de bezoekers helemaal op de hoogte! Vooral op vloeren waar intensief op wordt geleefd.


Het laminaat van Tarkett is van oerdegelijke kwaliteit.

Hierdoor wordt zonder aarzelen jaar garantie op de vloer gegeven. Dat is perfect voor een huis waar een gezin woont. Of waar gezellig een paar huisdieren over de vloer wandelen.


Laminaat is zeer slijtvast en . Tapijt is sfeervol, warm en zacht. Heerlijk als je met blote voeten door het huis loopt. Het kan vrijwel overal worden gelegd. En het onderhoud is veel eenvoudiger dan wordt gedacht.


De meeste vlekken verdwijnen gewoon met schoon lauw water. De materialen, structuren . Alles voor een tevreden klant. Ze leveren uitstekende producten, zoals de gebogen roeden van XXL.


Met Allure haalt u een schuifdeurkast of schuifwand van buitengewone kwaliteit in huis. De designs zijn oogstrelend. Het loopwerk, de panelen en omlijsting zijn duurzaam.


Daarnaast krijg je altijd passend advies van onze raamdecoratie specialisten. Ons huismerk Swissfloor staat garant voor de beste kwaliteit tapijt, laminaat, PVC stroken, vinyl en parket voor de laagste prijs.

Ben je op zoek naar goed advies, service en kwaliteit voor een scherpe prijs dan heb je altijd een streepje voor bij VloerRaam Decor! Verkooppunt bij jou in de buurt. Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van raamdecoratie. Laat je inspireren en adviseren!


Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts