vrijdag 20 juni 2014

Magnum verwarmingsmat

MAGNUM Mat wordt geleverd als complete set. De verwarmingsmat is eenvoudig uit te rollen,. Wij bieden een complementair programma op basis van elektra- en watertechnologie voor toepassingen op het gebied van Comfort en Safety met Controlesystemen als de verbindende factor.


De complete set bestaat uit de volgende onderdelen;. Verwarmingsmat , 1Watt per . Flexibele buis voor de vloersensor.

Uitgebreide installatievoorschriften - Controle Checkkaart voor de installatie. Gewenste thermostaat selecteren. Nooit meer koude voeten op een betegelde ondergrond. Deze matten worden zonder thermostaat geleverd.


Magnum elektrische vloerverwarming maakt het mogelijk. Bestel eenvoudig online bij Warmteservice. Klik hier voor de algemene voorwaarden. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!

Dit verzekert jou dat je veilig en zonder zorgen bij Saniweb. Deze complete Magnum X-treme control verwarmingsmat is een unieke vloerverwarmingsmat. Dit product kun je over uw bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer installeren. Zo kun je altijd snel en eenvoudig vloerverwarming in uw badkam. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Vloerverwarming Store: Vloerverwarming voor de laagste prijs. Koop nog voordeliger bij Excellence Badkamers B. Ook voor interessante acties gaat u naar Baderie. Het maximaal opgenomen vermogen van de elektrische vloerverwarmingsmat van Magnum is 1watt per vierkante meter.


De set wordt compleet geleverd met een verwarmingsmat , Magnum X-treme thermostaat, vloersensor en . Wij hebben vele topmerken voor scherpe prijzen en geven je ook nog een goed advies! Met wederom de rechtertoets kunt u het symbool bevestigen en krijgt u direct toegang tot de programmatuur van het aangepaste programma. Indien u op verschillende dagen dezelfde .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts