vrijdag 20 juni 2014

Leuningdrager

RVS trapleuningen, 1 RVS en altijd op maat. Gaat u zelf meubels maken of heeft u een mooie leuning aangeschaft? Leuningdragers koop je eenvoudig online bij bol. Dan zijn er leuningdragers nodig. Haxo biedt een ruim assortiment leuningdragers aan.


Met ons assortiment leuningdragers kunt u uw leuningen mooi bevestigen en afwerken.

Een leuningdrager is een detail dat nogal eens over het hoofd wordt gezien. Op een leuningdrager is de (trap)leuning bevestigd. Weijntjes heeft een uitgebreide collectie leuningdragers waarmee u met oog voor uw eigen stijl een uniek accent legt op uw interieur. Er is keus uit prachtige materialen als messing in diverse . Zowel voor ronde als rechthoekige leuningen.


Hieronder vind u alle leuningdragers die wij in ons assortiment hebben. Indien u geïnteresseerd bent in een van de type leuninghouders dan kunt u contact met ons opnemen. Leuninghouders worden gebruikt om trapleuningen de monteren.


Ter verfraaiing van vele woningen heeft Kerkhof Laren een grote collectie leuningdragers.

Voor iedere situatie en in iedere materiaalsoort zijn leuningdragers verkrijgbaar. Kerkhof Laren heeft een ongekende collectie online. RVS leuningdrager met ronde hals tapgat.


Naast de website vindt u in onze uitgebreide showroom in Laren exclusieve, luxe hang- en . Topkwaliteit tegen een scherpe prijs! Onze leuningdragers zijn mooi en praktisch en daarom de perfecte oplossing in elke situatie. Bestel gemakkelijk en snel. Met een leuningdrager kun je de leuning langs de muur begeleiden en biedt extra veiligheid. De trapleuninghouder is verkrijgbaar in een variant met een vlak zadel en een hol zadel.


Een leuninghouder met een vlak zadel is geschikt voor een vierkante of rechthoekige leuning en een leuningdrager met een hol zadel is. Stair Care al voor EUR. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats.


Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Rvs Aleuningdrager vlakzadel. Na wandmontage nog gedeeltelijk verstelbaar door middel van een imbusbout. Word met stokschroef geleverd.


Uit voorraad mits onverkocht. Levertijd: 2-werkdagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts