woensdag 25 juni 2014

Siberisch lariks gevelbekleding

Siberisch Lariks komt uit Rusland waar andere lariks bomen groeien dan in Europa, bovendien groeien deze bomen daar veel langzamer. Gevelbekleding Siberisch Lariks channelsiding Rabat 1. Bestel Rabatdelen Siberisch Lariks 1. Ce-markering siberische lariks gevelbekleding. Prestatieverklaringen Siberisch Lariks.

DOWNLOAD ONZE PRIJSLIJST. U kunt uw order zelf afhalen of aan huis laten bezorgen! Het grootste verschil met het Europese Lariks (ook wel Douglas hout) is dat het lichter van kleur is. Siberisch Lariks is een naaldhout soort afkomstig uit Siberië en wordt voornamelijk gebruikt voor gevelbekleding of vloerdelen.


Doordat het in de kou is gegroeid is het aanzienlijk harder dan Europees. Door de relatief langzame groei in koude gebieden krijgt het een stevige structuur en heeft het een hoger soortelijk gewicht. Duurzame basis door Siberisch Lariks.


Naast de veel voorkomende toepassing als gevelbekleding.

Siberische Lariks is een harde en zware houtsoort met een hoge natuurlijke duurzaamheid. Met ecologische en duurzame gevelbekleding kunt u hier een bijdrage aan leveren. Een betere toekomst begint immers bij onszelf.


Daarom werken wij met ecologische en duurzame materialen. Graag willen wij u inspireren over de mogelijkheden van het siberisch lariks en douglas hout voor gevelbekleding. Het Russische woord voor kracht is Sila. Het is tevens de merknaam van Gras voor Siberisch Lariks hout van de beste kwaliteit. De naam Sila wordt door Gras pas toegekend als het hout voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.


Er zijn verschillende kwaliteiten in Sila. Elke kwaliteit wordt zeer nauwkeurig . Om u een idee te geven van de tal van mogelijkheden hieronder diverse opties: Inhoudsopgave. Lariks Schaaldelen Douglashout Siberisch lariks een fijnjarig houtsoort. Omdat mijn initiële voorkeur naar lariks ging o. Siberische lariks zou gaan, mocht dat verschil maken (zijn uitleg was dat lariks die groeit in een koud klimaat veel duurzamer is). Geen idee echter welke soort eik gebruikt . Zoekt u een leverancier die houten gevelbekleding kan verzorgen voor de particuliere én professionele markt?


Dit betekent dat ze gaan verweren en vergrijzen.

De lariks delen kunnen onafgewerkt worden toegepast. Dit vergrijzen is deels tegen te gaan door ze te behandelen met een niet-filmvormend afwerksysteem. Een minimale levensduur van jaar kan daarom gegarandeerd worden. Afwerking: De geïmpregneerde en waterwerende houtproducten van WaxedWood bieden verschillende mogelijkheden tijdens het gehele bouwproces.


Zonder verfsysteem maakt WaxedWood Siberisch Lariks een kleurtransformatie door. De planken zijn geschaafd uit ovengedroogde Siberische. Lariks heeft een héél grote stevigheid waardoor deze ook voor heel wat constructieve toepassingen gebruikt wordt.


Europees en Siberisch lariks wordt dan ook vooral verwerkt in bijgebouwen, overkappingen en poolhouses. Maar vooral als gevelbekleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts