donderdag 19 juni 2014

Steenstrips op isolatie

Steenstrips op isolatie vind je steeds vaker terug bij de renovatie van gevels. De gevel is het gezicht van een huis, een kantoor of een school. Baksteenfabrikanten bieden pakketten aan waarmee je een woning tegelijk isoleert én afwerkt. Alle reden om te zorgen voor een.


Isolatie met steenstrips is interessant voor nieuwbouw – om de oppervlakte maximaal te benutten – maar wordt vooral toegepast voor renovaties.

Maarten Wauters, productontwikkelaar bij Vandersanden Group, . Meldorfer steenstrips vormen een efficiënte geveloplossing voor renovatie en nieuwbouw. Vastgoedeigenaren, architecten en planologen kunnen met Caparol op een vernieuwende manier de traditionele uitstraling van gebouwen beschermen en herstellen. Op die manier kunnen stads- en dorpsgezichten hun unieke, . Het revolutionaire systeem, isolatie met steenstrips , beschikt over een praktisch tand- en groefsysteem alsook sponning links en rechts en garandeert hierdoor een perfecte isolatie zonder koudebruggen.


De gebruiksvriendelijkheid die hieruit resulteert, maakt dat het in een mum van tijd geplaatst kan worden. Een andere oplossing is natuurlijk het verlijmen van steenstrips met isolatieplaten. Dit is mogelijk met haast elke sortering uit het gamma, dus zowel handvorm, kalkzand als strengpersstenen.

Naast vlakke strips , kunnen . In de kit zit ook een gedetailleerde montagehandleiding én de nodige documenten voor het bekomen van premies en certificaten voor uw gevelrenovatie. In stappen plaatst u snel, makkelijk en proper de isolatieplaten en de steenstrips. Je buitengevel na- isoleren kan een complexe bedoening zijn.


Gevelisolatie- systemen met steenstrips bieden een alternatief. Enkele veelgestelde vragen. Als je dan toch bezig bent met een renovatie, kan je dus meteen ook investeren in gevelisolatie. Door steenstrips op isolatie aan te . Het aanbrengen van tegels of steenstrips betekent dat de buitengevelisolatie belast wordt met een extra gewicht.


Daarom moet deze isolatie een zekere dichtheid hebben. Bij het verlijmen van tegels of steenstrips op buitengevelisolatie, raden wij aan gebruik te maken van XPS- isolatieplaten. U krijgt de doe-het-zelfkit met de isolatiepanelen, gevelsteenstrips, lijm en schroeven op uw werf aangeleverd. Dankzij de unieke combinatie van een tand- en groef systeem met haaklas-verbinding kunt u snel, makkelijk en proper zelf de isolatieplaten plaatsen. Daarna kan u meteen de steenstrips plaatsen.


Uw voordelen met E-Board. De baksteen van de toekomst is lichtgewicht, dun én duurzaam.

Ontdek alle mogelijkheden van de minerale steenstrips van Sto. We vermeldden eerder al het voordeel van het beperkte ruimteverlies bij een gevelbekleding met steenstrips. Je moet wel rekening houden met het feit dat de muur wel wat meer in dikte zal toenemen door steenstrips op isolatie te plaatsen. De precieze dikte van het isolatiemateriaal is afhankelijk van de isolatiewaarde, . Naadloze isolatie zonder koudebruggen. De gevels van uw woning langs buiten isoleren met steenstrips op isolatie is tegelijkertijd isoleren en renoveren.


Tijdens het renoveren van gevels kan blijken dat het nodig is om extra thermische muurisolatie aan te brengen omdat de woning momenteel niet voldoet aan de energieprestatienormen. De gevelisolatie aanbrengen kan hierbij op verschillende manieren gebeuren. Ben je van plan om steenstrips te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts