dinsdag 17 juni 2014

Rockwool 224

Lichte veerkrachtige steenwolplaat, geleverd op rol. De rol is gemakkelijk op maat te snijden en voldoet voor alle balkafstanden. Geschikt voor thermische isolatie tussen de balken in hellende daken en zoldervloeren.


De platen zijn gemakkelijk op maat te snijden. Thermische, akoestische en brandwerende isolatie tussen de houten kepers of balken met variabele .

Lichte en veerkrachtige rotswolplaat, geleverd op rol. De plaat op rol is gemakkelijk op maat te snijden. Toepasbaar voor alle keper- of balkafstanden tot maximum. Isolatie voor hellende daken.


De isolatiedeken op rol is gemakkelijk op maat te snijden en voldoet voor alle balkafstanden. Afwerkingshop is dé specialist in de binnenafwerking en isolatie van uw huis. Wij maken van uw klus ons probleem.

En we zijn nooit bang voor lastige vragen. ROCKWOOL TECHNISCH PRODUCTBLAD. Voldoet voor alle balkafstanden. Oude benaming: Rockflex 224. De isolatieplaat op rol is gemakkelijk op maat te snijden en voldoet voor alle balkafstanden.


RockRoof Flexi Plus is een lichte en veerkrachtige rotswol isolatieplaat, geleverd op rol (rotswoldeken). Rockflex 214- 2Licht en veerkrachtige rotswol plaat, beschikbaar op rol. Toepassing: Thermische isolatie die tussen de kepers in hellende daken en zoldervloeren kan . Scherpe prijs en ruime voorraad. Groot assortiment aan isolatiematerialen.


Rockflex 2(1- 2mm) zijn specifiek bedoeld voor thermische isolatie tussen kepers van hellende daken. Ik verkoop rollen Rockflex isolatie van 2mm dik. Op rol zit mop, dus in totaal 1m2.


Met Rockflex 2, dat een iets hogere volumemassa heeft, kunnen minstens dezelfde resultaten worden verwacht. Op basis van het type hellend dak kan het daartoe geëigende Rockwool product worden geselecteerd. P anneau Bâtiment 2VARIO.

Volledige beschrijving Afdrukvoorbeeld. Om in te spelen op de stijgende vraag naar thermisch, geluidswerend en brandveilig comfort geeft Rockwool korting op hellend dak producten. Halfharde rotswolplaat, diagonaal in twee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts