woensdag 18 juni 2014

Somfy electrische gordijnrails prijs

Creëer de perfecte sfeer in huis met elektrische gordijnen. Onze geautomatiseerde gordijnrails spelen een belangrijke rol in de comfort en privacy van steeds meer huizen in Nederland. Beschikbaar vanaf €52en gratis geleverd. Haal nu de luxe van draadloos bedienbare gordijnen in huis.


Met Somfy draadloos bedienbare gordijnrail openen en sluiten uw gordijnen altijd zacht en stijlvol wanneer u dat wilt.

Inclusief Somfy Telis afstandsbediening en gratis . We bekijken allerlei details, zoals hoe je de motor. Elektrische gordijnrail van Somy nu voor actieprijs ! Electrische gordijnrail Somfy - Bediening met schakelaar - Maatwerk mogelijk - Soft start functie. Tip: U kunt samen met de Irismo RTS de Telis Pure bestellen voor een meerprijs van € 400. Glydea WT schakelaar bediend. Besturing van de gordijnrail kan ook automatisch plaatsvinden via een draadloze zonsensor of tijdklok die de gordijnen automatisch zullen openen of sluiten naar een door u vooraf ingestelde positie.


Somfy elektrische gordijnrail is geen bedrading nodig.

Somfy heeft in de motor een kabelgoot voorzien. Bedien uw gordijnen of vitrage elektrisch. Gordijnen behoren niet langer tot het decor, maar brengen het huis tot leven.


BlindDesign heeft sinds kort de elektrische gordijnrails van Somfy ook online leverbaar. Eerder werd deze rail alleen geleverd op aanvraag maar omdat de vraag toeneemt is besloten deze rail ook online aan te beiden. Doordat wij deze elektrische gordijnrail op voorraad . Met één druk op de knop uw gordijnen helemaal, of net zo ver als u wilt, openen en sluiten?


Het is mogelijk om met afstandsbediening meerdere elektrische gordijnrails aan te sturen. Ook is het mogelijk om verschillende groepsturingen te programmeren zodat u de elektrische gordijnrails per ruimte kunt bedienen. Wij werken uitsluitend met de elektrische gordijnrails van Somfy.


RTS wordt al jaren toegepast in rolluiken, buiten- zonwering en garagedeuren. RTS is modulair uit te breiden binnen de Somfy tech- nologie en hebben een breed leveringsprogramma. Draadloos bedienen en automatisch besturen. Sonesse 2V zware rolgordijn motor.


Somfy is een van de mogelijkheden als je jouw huis wil voorzien van gemotoriseerde gordijnen. Om gebruik te kunnen maken van de op afstand bestuurbare gordijnen, is het de bedoeling dat je een elektrische gordijnrail aanschaft.

Vervolgens kun je ervoor kiezen om er ook een afstandsbediening bij aan te schaffen of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts