maandag 16 juni 2014

Blauw perzisch tapijt

Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Voor iedereen een voordeel. Vloerkleed klassiek Hasankeyf perzisch 3x cm. Klassiek vloerkleed uit de collectie Hasankeyf met een mooi oosterse tintje.


Geschikt voor vloerverwarming en makkelijk in onderhoud.

Met een hoge densiteit van weving. Op de foto komen de kleuren van het kleed terug in de vloer, de kussens op de bank en het indigodoek aan de ladder. Super groot wollen kleed van Louis de Poortere. Sfeervol patroon in de rustige tinten met als hoofdkleur blauw.


Leuk middelgroot oosters vloerkleed in konings-blauw en warme kleuren gou bruin en diep-rood. Perzisch vloerkleed Magic - Cult blauw. Maar de belangrijkste taak van vloerkleden is natuurlijk je voeten warmhouden.


Daar weten wij in Zweden alles van.

Bij IKEA hebben we daarom een ruim assortiment vloerkleden en Oosterse tapijten. Het kleed heeft een grijze kleur met een opvallend turquoise accent. Meer ideeën over Oosterse deken, Tapijten en Oosterse tapijten. Een ruime collectie oosterse vloerkleden te bestellen met gratis verzending - Bekijk het aanbod op onze webshop tapeso. Deze blauwe originele pers is onwijs gaaf met zijn diepe blauwtinten en paarse kleurnuances.


Een uniek exemplaar, van een groot formaat en afkomstig uit Iran. Eentje die ik wel even wilde uitlichten. Afmetingen, 2x 1cm. De hoofdkleur is donkerblauw maar verder heeft het kleed nog de kleuren roo terracotta, geel en mintgroen. De kwaliteit is nog uitstekend en het handgeknoopte kleed is alleen maar in waarde gestegen.


U haalt dus echt een origineel tapijt in huis, gemaakt van 1 scheerwol. De wol die gebruikt wordt is vaak afkomstig van schapen, geiten en . Oosters vloerkleed in grijs- en blauwtinten, gemaakt van synthetisch wol. Houd je voetjes lekker warm. Een vloerkleed maakt je ruimte pas echt af, dit zorgt voor veel sfeer en warmte. Wij verkopen tapijten in alle soorten en maten.


Bekijk hier ons online aanbod of kom naar een van onze winkels voor ons . Gemaakt van wol met als hoofdkleuren donkerblauw , rood en oranje.

Een prettig formaat, niet te groot, niet te klein en daardoor overal in huis toepasbaar. Ook leuk op de kinderkamer! Verkeert in goede vintage conditie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts