vrijdag 20 juni 2014

Marc janssen tapijten

MARCJANSSEN heeft de grootste collectie handgemaakte tapijten van Nederland. Kom langs en ontdek de vele mogelijkheden, van Perzische tapijten en kelims tot design kleden ontworpen door beroemde ontwerpers. De passie, serviceverlening en ervaring van oprichter Frits Janssen is van vader op zonen doorgegeven. Van vintage en traditioneel tot modern, u vindt het in de online outlet van MARCJANSSEN.


Bestel online of kom naar de showroom.

Er komen geen producten overeen met de selectie. Marc Janssen kleden worden onder de merknaam ICE verkocht. Abonneer u op onze nieuwsbrief. Veilig online betalen IDEAL, creditcar afterpay.


Oslo is niet alleen de hoofdstad van Noorwegen maar is ook de naam van dit prachtige tapijt. Het Oslo tapijt is handgemaakt gemêleerd tapijt , bestaande uit dik geluste en vervilte draden. Dit tapijt is gemaakt van 1 Nieuw- Zeeland w.

Dit kleed salerno van ice by marc janssen is een hoogpolig tapijt. Wij hebben de inrichting veranderd en nu past het kleed niet meer. De salerno bestaat uit een mix van wollen en viscose draden, wat. Broers Marc en Rogier Janssen zijn hard bezig om van tapijten een gewild designobject te maken.


Hun ontwerpen liggen in de duurste hotels ter werel zoals Burj al Arab in Dubai en het Plaza Hotel in New York. Klanten zeggen nu: ik heb een echte MARCJANSSEN. Slachtoffer tapijtwinkel stapte vlak voor moord naar politie. Dat maakte de politie gisteren bekend.


See all for. MARC JANSSEN TAPIJTEN Tapijten. Het merk staat voor diversiteit, kwaliteit en exclusiviteit. Freek Eggink heeft banen vermeld op zijn of haar profiel. Het resultaat is een uniek nieuw exemplaar, vintage . De vloerbedekking en tapijten worden in Nepal en India.


In de webshop van MARCJANSEN worden diverse artikelen . Dit is vooral ingegeven om een nieuw product te realiseren die recht doet aan de vaak mooie tekeningen en schilderijen die de cliënten op Atelier Warempel maken.

De firma Janssen had daar ook wel oren . Nog altijd worden in Iran talloze tapijten geknoopt. Maar het Perzisch tapijt is intussen een verzamelnaam voor tapijten uit Iran, Turkije, Afghanistan, India en Pakistan. Zijn wieg stond tussen de tapijten , als . We begonnen ooit als familiebedrijf in de Betuwe, maar intussen hebben we een kantoor in Dubai en in New York, vertelt Janssen. Dit bedrijf is ook gevestigd aan de Holweistraat in Waardenburg (gemeente Neerijnen).


Ramon Swaab from Netherlands can edit your home and business movies. Belangrijke partners zijn E. Deze importeurs stellen vrijblijvend hun showrooms open voor klanten van Troika Interieur. Het maakt het warmer en accentueert tegelijkertijd dat strakke. Waardenburg, is ook merkbaar dat de overwegend behoudende Nederlander steeds meer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts