maandag 6 juni 2016

Velux ggl 7 maten

Let dan goed op de codes. Hier leest u precies welke maat u moet hebben. Ook als u uw dakraam wilt laten vervangen bent u bij AVW. Kies hier uit de verschillende afmetingen en formaten van de VELUX dakramen.


Elk VELUX dakraam kan vervangen worden door een nieuwer model omdat VELUX al jaar en dag een aantal standaard formaten aanhoudt. Vervangen door het UKformaat .

Deze codes zijn in de loop der jaren veranderd maar de afmetingen zijn gelijk gebleven behalve de GGL maar is te vervangen door de FK06. Het is dus van belang dat u. Ons uitgebreid gamma van standaard afmetingen beantwoordt aan alle vereisten. GGL - , GGL-80 GGL-U0 UK04.


U kan de verschillende afmetingen hieronder raadplegen per productcategorie. De blauwgekleurde prijzen vindt u terug in de catalogus. De prijzen in het grijs kunt u opvragen via onze prijsconfigurator.


Voor het vervangen van uw velux dakraam kunt u dit omrekentabel gebruiken voor het beste eind resultaat. Als u het dakraam opent, ziet u rechts bovenop het geopende raam een specificatie plaatje.

Vrije doorgang breedte x hoogte in mm. Afwerking dakraam interieurzijde. Alle productcode- ringen van VELUX dakramen zijn op-. Velux dakraam vervangen bekijk hier de maat van uw dakraam.


Oude generaties zoals VELUX GGL GGL en GGL 4. Ondanks alle innovaties zijn de maten van de kozijnen niet veranderd en ook de maten voor de binnen betimmering zijn . Selecteer hier de gewenste maat voor uw VELUX tuimelvenster. De getoonde afmetingen geven de buitenwerkse maten van de dakramen aan. Behoren tot het standaard leveringsprogramma van. Beschikbaarheid en prijzen op aanvraag bij VELUX Nederland. Constructie met voorzetruit.


Raamdecoratieproducten op maat verkrijgbaar en eenvoudig te monteren dankzij het unieke PickClick systeem. In verband met de te nemen geluidsreducerende maatregelen is specialisme vereist. Maattabel Dakramen, VELUX , OKPOL, FAKRO en ROTO. Bloc Rolgordijn geschikt voor VELUX. Hoge kwaliteit dakraamgordijn, op maat gemaakt om precies in uw dakraam te passen.


Jaar garantie geleverd binnen 5- werkdagen beste. Inclusief gootstukken en montagebeugels. Maat : 134xtypenummer: ggl uvaste prijs: € 20-.

Zo goed als nieuw Ophalen. Online bestellen, op maat gelever scherpe prijzen. Bij Glaskoning wordt het u voor het bestellen van glas voor dakramen van Velux echter gemakkelijk gemaakt. U hoeft namelijk alleen maar een keuze uit het overzicht met.


Wij kunnen u dan van advies voorzien in combinatie met een op maat gemaakte offerte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts