vrijdag 3 juni 2016

Brinker carpet

Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Honderden kleuren wol, kunstzijde, kantoen, viscose en linnen. Deze exclusieve karpetten zijn samengesteld uit oude Oosterse tapijten en bestaan uit katoen en wol. Karpettenkelder is onderdeel van Rion. Soms heb je het idee dat er iets mist in huis.


Brinker Carpets vloerkleed kopen?

Aan de meubels ligt het niet. Ook de kleur op de muur is prima, maar er is íets dat afleidt. Dan is het hoog tijd om jouw huis af te maken met BRINKER FEEL GOOD CARPETS. Adviesverkoopprijs: €4300.


De collectie bestaat uit eigentijdse karpetten volgens de laatste trends en groeit wekelijks. Scherpe prijs en gratis verzending. Bestel online of bezoek de showroom.


Naast bedrijfsruimte en kantoor wordt hier tevens een showroom ingericht.

Van vintge patchworks, Scandinacische plat geweven structuren , tot zachte viscose en tencel tapijten. De graphic carpets vormen een nieuwe karakteristieke stijl met unieke grafische motieven. Door het vakkundige design-team en eigen hoogwaardige . De karpetten zijn vaak in alle standaardmaten verkrijgbaar, maar eveneens voor u op maat te maken zodat u het vloerkleed naar eigen inzicht kunt laten . Home Coach helpt de juiste keuze te maken. Deze leverancier levert uit voorraad. Ambachtelijk en met de hand geweven, van de allerbeste kwaliteit.


Een collectie that makes you feel good. Deze en meer producten vindt u in onze uitgebreide webshop. Verzenden is bij ons gratis vanaf euro. Wij hebben een grote collectie.


Kijk snel in onze webshop. Voor kwaliteit en service kiest u voor de specialist in vloeren en raamdecoratie. Feel good collection, modellen in 2uitvoeringen en diverse prachtige kleuren.


Steps en Tones collection, structuren in sprankelende kleuren . Prachtige karpetten uit de collectie van o. Europe reversible round version also available.

Kom naar één van de vestigingen van Noord-West . Handknoping zorgt voor een warm en natuurlijk decor. Dit betreft een nieuw product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts