maandag 17 april 2017

Wat is een spanplafond

Een spanplafond is een vals plafond van strak gespannen kunststofdoek dat op maat wordt gemaakt. Het kan onder een bestaand plafond wordt aangebracht. Er zijn voornamelijk twee soorten spanplafonds. De eerste soort is een spanplafond die bestaat uit pvc-folie.


Je wil je plafond van 20min de woonkamer snel en stofvrij vervangen en overweegt een spanplafond. Maar wat kost dat en kan je het zelf plaatsen?

Een nieuw plafond op één dag. Zonder kap- en breekwerken. Eijk schreef op Kunt U aangeven wat een spanplafond aanbrengen kost per m2. Ik heb zelf een woonkamer van 40m2. Is een spanplafond aan te raden met gebruik van een houtkachel die regelmatig word gestookt . Laat je een spanplafond plaatsen in een kleine ruimte, dan kan de prijs per mnog wat hoger uitvallen.


Vraag hier vrijblijvend offertes aan bij gespecialiseerde vakmannen in spanplafonds. Overigens kan er dus ook verlichting zoals inbouwspots in een spanplafond. Ze worden enorm snel geplaatst en zijn verkrijgbaar in heel wat afwerkingsmogelijkheden.

Ontdek hier de voordelen, prijs en plaatsing van een spanplafond. Offertes op maat kan je hier . Wat kost een spanplafond ? Bekijk hier gemiddelde prijzen, of vraag een gratis prijsofferte aan voor exact te weten hoeveel spanplafonds bij jou kosten. Wil je je oude plafond weg, maar is een volledig nieuw plafond te duur? Of lopen je energiekosten te hoog op door een te hoog plafond? Het is een kunststof doek uit pvc of polyester dat tussen profielen wordt . Mijn plafond is praktisch het laatste wat er nog moet gedaan worden om het af te hebben.


De bijbouw is een plat dak, ondersteund door houten draagbalken. De oude living liggen er dallen. Nu twijfel ik tussen spanplafond of Gyproc als afwerking, . De prijs van een spanplafond wordt voornamelijk bepaalt door de oppervlakte, moeilijkheidsgraad en het aantal gewenste lichtpunten. Voor een gemiddelde kamer mag je rekenen op een prijs tussen de 40€ en 65€ plaatsing en verlichting inclusief. Wanneer je dit gaat vergelijken met het goedkoopste alternatief in . Ga voor meer informatie naar de website.


Het plaatsen van een nieuw plafond brengt natuurlijk kosten met zich mee , maar wat kost het nu om een spanplafond te laten plaatsen ? Ook wat het plafond betreft heeft u de keuze uit verschillende soorten en dus verschillende prijzen. Hoogglans is bijvoorbeeld duurder dan een mat plafond. Verlichting ten slotte is een factor waar wij ongezien al helemaal niets over kunnen zeggen.

Hebt u een licht of donker huis, houdt u van sfeervolle hoekjes of wilt u . Deze kunststof wordt vlak onder uw bestaande plafond aangebracht op onzichtbare klemprofielen en daar strak op gespannen. Spanplafonds bestaan uit hoogwaardige kunststof die exact op maat wordt gemaakt. Het resultaat is een geheel vlak en nieuw plafond met een luxe uitstraling.


Wellicht bent u echter niet zo bekend met het fenomeen van een spanplafond of bent u benieuwd naar de voordelen. Wij vertellen u graag wat een spanplafond nu precies is en wat de pluspunten zijn. Dat doek bestaat hoofdzakelijk uit twee verschillende materialen: pvc en polyester.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts