woensdag 26 april 2017

Stalen golfplaten

Antraciet, 3m, voorraa Vanaf. Vlakke nok, standaar op lengte gemaakt, Vanaf. Windveer, standaar op lengte gemaakt, Vanaf.


Buitenhoekstuk, standaar op lengte . Hier vindt u informatie en prijzen over onze stalen en aluminium golfplaten voor dakbedekking.

Deze golfplaten kunt u voordelig met en zonder Anti-Drup viltlaag online bestellen. Kies de gewenste golplaat, de coating en kleur, gewenste dikte en bereken eenvoudig uw prijs. Golfplaten van vezelcement en stalen golfplaat voor de laagste prijs van merken Humanit en SVK, Huisman, de grootste distributeur van Nederland. Bekijk snel onze website. Stalen dakplaten door Huisman Gemert op maat en kleur geproduceerd.


Deze stalen golfplaten produceren wij ook met een anticondensvilt aan de onderzijde. Dit verminderd het afdruppelen van condenswater en reduceert regen- . De verkrijgbaarheid in drie uitvoeringen (golf SAB 1 golf SAB en golf SAB 42) en de grote variatie in kleuren en coatings maakt de stalen golfplaten van SAB tot een populaire keuze voor industriĆ«le bouw, kantoren en woningen.

Het wordt vaak horizontaal toegepast, maar verticaal is natuurlijk ook mogelijk. Vind golfplaten metaal op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Technische gegevens: Totale plaatbreedte ca.


Metalen golfplaten in staal en aluminium kunt u kopen bij onze groothandel in Kapelle, Zeeland. Ook voor golfplaten op rol kunt u bij ons terecht. Deze en andere metalen profielen kunnen we leveren in allerlei diktes en kleuren. Zoekt u andere metalen golfplaten ? Bent u opzoek naar stalen golfplaten ? Bucon kan u hier aan helpen, wij zijn gespecialiseerd op het gebied van wand-en gevelbeplating! Goede service √ Snelle levering.


Koop voordelig beste kwaliteit stalen golfplaten. Stalen golfplaten zijn van oudsher een oerdegelijk bouwmateriaal, dat niet kapot te krijgen is. FALK produceert metalen dakplaten in golfprofiel en damwandprofiel.


De zogenoemde golfplaten en damwandplaten van staal zijn te koop tegen een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts