dinsdag 25 april 2017

Vloerkleed brink en campman

Creativiteit, ambacht en een neus voor design zijn de ingrediënten waarmee we al decennia lang kwalitatief hoogwaardige vloerkleden vervaardigden. Geïnspireerd door zowel tradities als innovatie wordt in onze fabriek in Lichtenvoorde het gros van onze vloerkleden. In onze fabriek in Lichtenvoorde worden middels oude ambachten, moderne vloerkleden vervaardigd.


Ook in India worden uitsluitend vloerkleden gemaakt die ontworpen zijn door het gerenommeerde merk. Verschillende technieken zorgen voor een diverse uitstraling van de collecties.

De geweven vloerkleden zijn verkrijgbaar in hoogpolig en laagpolig met een gesneden pool. Brink en Campman verafschuwt kinderarbeid . Onze experts leggen u graag in . Graag bieden naar waarde. Het bedrijf levert design vloerkleden van hoge kwaliteit en ontwerpt ieder jaar collecties passend bij de laatste trends op woongebied. Hierbij worden natuurlijke materialen en een ambachtelijk productieproces gebruikt.


Robuust zoals robuust bedoelt is!

De prachtige kleurbeelden in dit karpet geven rust in uw interieur. De kleurstelling in het karpet is zeer zorgvuldig samenges. Dit geweven Amsterdam vloerkleed geeft je huiskamer een warme sfeer. Verder is het kleed heel actueel door het patchwork effect. Hierdoor past het perfect in een strak en modern interieur, maar je kunt het kleed ook prima combineren met klassieke meubelen.


Het is geproduceerd met de mooie materialen en is een verrijking voor ieder interieur. Wilt u een bezoek brengen aan de Brink. Dit karpet van vloerkledenwinkel. Tevens outlet met hoge kortingen!


Het vloerkleed Rocks is een geweven tapijt kwaliteit welke leverbaar is in standaard maten en speciale maten. Er zijn diverse kleuren leverbaar. Vloerkleed Radja is met de hand geweven en gemaakt van wol. Handgeweven en in vele kleuren beschikbaar. Met beide benen op de grond.


Tot op de dag van vandaag wordt een groot deel van de collectie in Nederland ontworpen en geweven.

Vind hier jouw favouriete vloerkleed. Veel uit voorraad geleverd en gratis verzending.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts