vrijdag 21 april 2017

Kunststof sandwichpanelen

Sandwichpanelen zijn holle platen met massieve toplagen aan beide zijden. De kern van dit type platen is meestal raat-vormig. Door de gelaagde structuur zijn deze platen uitzonderlijk stijf en door de grote hoeveelheid lucht in de kern zijn ze ook uitgesproken licht in verhouding tot hun dikte. Een gróót voordeel van sandwichpanelen is dat er veel effectiever gebruik gemaakt wordt van de isolatie.


De kunststof sandwichpanelen is een veel gebruikt bouwmateriaal voor bedrijfsgebouwen, stallen, loodsen en zelfs . Milin levert een uitgebreid assortiment sandwichpanelen direct uit voorraad.

De structuurfolie sandwichpanelen kunnen naar keuze met structuurfolie op één of beide zijden worden geleverd. Deze composiet sandwichpanelen bieden u de ultieme lichtgewicht oplossing voor een veelvoud van toepassingen. Het materiaal is opgebouwd uit een kern, gecombineerd met oppervlaktehuiden.


Als kern gebruiken we steeds kunststof materiaal. Dit kan zowel een kunststof honingraat, een kunststof hardschuim als een . Vink biedt een breed programma sandwichpanelen aan: PVC-, Aluminium- en Trespa sandwichpanelen. Sentho specialist in hygienische afbouwprojecten levert en realiseert projecten met kunststof sandwichpanelen. Voldoen aan HACCP-richtlijnen.


De geïsoleerde panelen hebben een lange levensduur en kunnen snel en eenvoudig gemonteerd worden.

Koop of Verkoop sandwich panelen op Marktplaats. Bekijk de Paneltim bedrijfsfilm. Sandwich sandwichpanelen dakpanelen nieuw en 2e keus € 11. Paneltim nv produceert kwalitatieve kunststof sandwichpanelen voor de agro-, industrie- en hygiënesector in België, Europa en ver daarbuiten. Innovatie, ecologie, kwaliteit en duurzaam ondernemen dragen wij hoog in het vaandel.


Paneltim kunststof panelen voor muren en wanden: duurzaam en hygiënisch. Maar ook in agressieve omgevingen zoals zout- en voedselverwerkende industrie, galvano, carwash etc. Paneltim halfpanelen een unieke meerwaarde ten opzichte van geïsoleerde sandwichpanelen.


Paneltim panelen en roosters worden immers vervaardigd uit Polypropyleen copolymeer (PP copo), zijn 1 recycleerbaar en zijn dankzij hun kunststofsamenstelling uitstekend bestand tegen de blootstelling aan corrosieve actoren zoals mest, urine, vochtighei enz. Algemeen directeur Aad de Klerk ziet de laatste jaren een toename van het gebruik van geïsoleerde dakplaten in de vorm van sandwichpanelen. Meestal bestaan deze uit een geprofileerde bovenplaat van staal en een vlakke onderplaat van staal of kunststof , met daartussen isolatiemateriaal.


Evenals in enkelwandige . Afmetingen:Werkbreedte: 1. Wij bieden voor zowel dak als wand een ruim assortiment aan verschillende platen in uiteenlopende kleuren en profielen. Op deze pagina geven wij u een overzicht van de diverse types en de kenmerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts