maandag 24 april 2017

Horren industrie

Horren Industrie Nederland BV is een fabrikant van hor-producten. Met een zeer divers en uitgebreid assortiment hebben wij een oplossing voor elke situatie. Word vandaag gratis lid van LinkedIn.


Rubriek Textiel en stoffen. De meest volledige site met ruim 66. De Hofstede te Lienden en is actief in de branche Vervaardiging van geconfectioneerde artikelen van textiel (geen kleding).

Producten en Diensten in. Drie stalen deuren inclusief kozijnen waarvan twee stuks complet en in stuks in delen. De horren voor ramen en deuren zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar. Wij geven u graag een passend advies.


Al meer dan jaar zijn wij dé horrenspecialist van Limburg. Bent u benieuwd welke hor het beste past in uw interieur? Vraag naar de mogelijkheden en ontvang een advies op maat!


Voor elk type raam of deur bieden wij u passende horren in duurzaam aluminium.

SCHRIJNWERKERIJ THEO STAUT. Standplaats Reuver, bedient ook Venlo. Limburgse Rolluiken Industrie Reuver Voor al uw rolluiken, rolpoorten, rolhekken en meer! Wim Verbeek TImmer werken.


Lindekamp Open sponsoren. Heeft u interesse in industriële horren onderneming of bedrijfspand? Laat u zich door ons degelijk adviseren met persoonlijk advies op maat.


Van Heek Textiles produceert weefsels en breisels die worden toegepast als pollenfilter, fijnstoffilters en als filter voor vloeistoffen of andere substanties. Toepassingsgebieden voor deze filtermaterialen zijn bijvoorbeeld HVAC industrie, filterzakken voor vloeistoffen en de horren industrie. Afhankelijk van de toepassing . De plissé hordeur is voorzien van zwart, geplisseerd gaas. Dit gaas is enigszinds zonwerend en goed zichtbaar.


Voor bijvoorbeeld openslaande tuindeuren kunnen er twee plissédeuren naar elkaar toe worden gemonteerd. De inzethor is speciaal gemaakt voor kunststof- en houten . Wij hebben al meer dan jaar ervaring en een uitgebreid aanbod industriële horren. Gericht advies op maat voor industriële horren Wijchen.


Janse Geveltechniek heeft een breed assortiment aan horren , raamrolhor of plissé (raam)hordeur, om de ongenode gasten buiten te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts