maandag 17 april 2017

Hangslot met code

Hangslotje is de specialist voor uw hangsloten. Altijd een passende oplossing. Dit extreem sterke 4-cijferige cijferslot van Fortlocks biedt u extreme beveiliging, of het nu gaat om het… Meer.


Hoe voer ik mijn klus uit met hangsloten van Praxis? Om te beginnen open je het slot met een sleuteltje.

Vervolgens plaats je het met de open kant om het voorwerp wat moet worden beveiligd. Draai nu het sleuteltje om, zodat er een dichte verbinding ontstaat. Bij een cijferslot dien je nog een code te . Vergelijk 1klus artikelen van de beste merken, o. Abus hangslot met cijfercode, mm. Compact cijferslot, 4-cijferig.


Ideaal voor de beveiliging van kluisjes, koffert. Aangezien de hangsloten via een afzonderlijk in te stellen 3- of 4-cijferige combinatie worden vergrendel zijn ze uitstekend geschikt voor de vrijetijdsbesteding.

U hoeft namelijk nooit een sleutel mee te nemen bij een cijferslot. Cijfersloten zijn beschikbaar in de afmetingen mm tot mm. Bestel nu online je hangslot bij de grootste specialist in sloten online. Ruim assortiment, van hangsloten tot discussloten. Voor 22:bestel morgen je bestelling in huis.


Vanaf €5- gratis verzonden! Code met verwisselbare combinatie. Alle producten van Manutan zijn getest en goedgekeurd door onze teams. Klik hier voor meer informatie.


Ontworpen voor: beveilig snel je Easyfold step, je tas. GAMMA heeft hangsloten met sleutel maar ook een hangslot cijferslot. Nemef sloten, veiligheidssloten, discussloten. Bekijk nu ons hang- en sluitwerk. Ten eerste de standaard hangsloten met cijfercode.


Deze zie je bijvoorbeeld veel in sportscholen. Deze standaard combinatiesloten hebben meestal drie of vier schijven met daarop de getallen 0-die elk in de juiste positie geschoven moeten worden.

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Voorbeeld van hoe je een cijferslot instelt. Beschrijving: cijferige combinatie code hangslot reiskoffer bagage beveiligingswachtwoord vergrendelen functies: body is gemaakt.


Cijfers combinatie wachtwoord zonder sleutel te openen. Dit trucje gaat over van die kleine cijfersloten die je steeds vaker bij mensen op hun koffer ziet. Deze sloten zijn van niet erg hoge kwaliteit en vaak simpel te openen met dit simpele trucje.


Erg handig voor als je je cijfer combo bent vergeten. Door druk uit te oefenen op de vergrendeling richting de kant .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts