vrijdag 14 april 2017

Unieke tegels

Eigen productie, handgemaakte tegels uit voorraad leverbaar, deskund. Welke vloertegel past het best in je interieur? Info over de verschillende materialen met hun voordelen, nadelen en prijzen vind je hier.


Zelliges zijn tegels die al meer dan 8jaar ambachtelijk worden vervaardigd. Elk tegeltje heeft een eigen verhaal te vertellen.

Een tegelvloer is veelzijdig en enorm onderhoudsvriendelijk. Alle tegels die wij aanbieden zijn ideaal om als vloerbekleding te gebruiken. Onze unieke tegels geven een bijzonder . Maatwerktegels maakt fototegels, fototegeltableaus, restauratietegels, decortegels en designtegels. De tableaus met afbeeldingen op tegels kunnen tot meer dan 100mgroot zijn.


Nederland vind je bij Jan Groen. Grote merken uit binnen- en buitenlan maar ook unieke kleinere merken zijn vertegenwoordigd. Tegels voor binnen, tegels voor buiten.

Voor de wand en voor de vloer. Maar ook tegels voor kantoren, . In onze blogs hebben we het al vaker over tegels gehad. Van prachtige tegels voor op de vloer tot aan tegels voor aan de wand. Met tegels is alles mogelijk.


Bergen op Zoom en Steenbergen) In onze showroom presenteren wij een unieke tegelcollectie. Houd je van unieke , handgemaakte tegels ? Kijk dan op Designtegels. Portugese cementtegels maakt. Wij verkopen unieke tegels en badkamers in alle stijlen.


Kom gerust eens vrijblijvend bij ons langs om. Van oude blauwe waaltjes tot prachtige oude terracotta tegels. Deze tegels brengen een authentieke sfeer aan . Koop of Verkoop unieke op Marktplaats. Alledaags wordt weer speciaal.


Prachtige wandtegels van glas!

Ideaal om de keuken of badkamer een extra uitstraling te geven. Merk: aqua type: bagdad s, color wdt maten: l 14. Zorg eenvoudig voor een uniek en fraai uiterlijk met de Wandtegels van Trendia. Van klassiek tot modern, bij ons vindt u altijd een wandtegel die bij u past. De klant is méér dan de tevreden.


Wij wensen hen nog vele jaren plezier! Groet, team Logus Zwijndrecht . De hal is een ruimte die. Er zijn diverse soorten natuursteen, onder andere keramiek, marmer, travertin, hardsteen en graniet.


In de webshop van Natuursteentotaal. Wij importeren de beste soorten natuursteen uit diverse werelddelen en bieden u een uitgebreid aanbod aan unieke vloertegels. Unieke en karaktervolle keramische tegels in Beverse campus.


Zoekt u een aparte, unieke terrastegel? Warm van kleur en goed te combineren met andere tegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts