dinsdag 18 april 2017

Kurkvloer opknappen

Een kurkvloer is niet alleen geluiddempend en warm maar heeft ook een zeer lange levensduur. Maar wat nu als je een ander. Ik heb een vloer van kurktegels en die heeft hoognodig een opknapbeurt nodig, dus de vakman ingeschakel maar die kan er niets mee zegt die omdat de lak. De kurk die wordt gebruikt voor het vervaardigen van kurkvloeren komt voornamelijk uit Spanje en uit Portugal ( Algarve).


Portugese kurk is doorgaans de beste kwaliteit en zeker de soort die in de Algarve geoogst wordt. Dit komt door de constante weersomstandigheden en de .

Kurk is een soort zacht hout (feitelijk de bast van de kurkeik) het is te behandelen als balsahout, de veerkrachtigheid doet een verflaag breken en daarom is verven geen aanrader. Zou het tegen de muur zitten dan zou verven juist wel goed willen, maar hoge hakken. Kortom, schuren en er een soepelblijvende . Mocht, na het normale onderhou de vloer niet opknappen , is dit een teken dat de vloer schoongemaakt en opnieuw behandeld dient te worden. Natuurlijk kun je de kurkvloer ook laten opknappen. Zeker als je niet zo handig bent of er gewoon geen zin in hebt, is het beter om het te laten doen.


De prijs van het opknappen is afhankelijk van de oppervlakte van de vloer. Type klus: Vloer schuren en oliën of lakken. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman.

Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Kiest u voor kurklaminaat, kurkparket of kurktegels? Dan haalt u een warme en geluiddempende vloer in huis die in alle denkbare vormen, dessins en kleuren leverbaar is. De kosten kurkvloer hoeven niet hoog te zijn.


Onze vloeren zijn voor u scherp geprijsd ! Voor veel vloeren, zoals fineervloeren en de meeste kurkvloeren is overlakken zelfs de enige optie, omdat kaalschuren niet mogelijk is. U kunt bij ons ook terecht voor vloer- en traprenovaties, restauraties en het aanhelen van uw bestaande vloer. Overzicht kurkvloer Naturo Vloeren Apeldoorn. Kurkvloeren van Santana zijn Hygiënisch, voelen warm en zacht aan en.


Wij hebben heel veel soorten en maten parket, zeker ook iets in uw smaak en stijl. Ook als u al een parketvloer hebt liggen, die nodig toe is aan een opknapbeurt, dan kunt u . Bij gelijmde kurkvloeren mag tot twee volle dagen na de installatie geen onderhoud worden toegepast,. In het dagelijkse onderhoud dient u uw kurkvloer “droog” te onderhouden, door stofzuigen of stofwissen. Let op: wij zijn vorig jaar verhuisd van Steynlaan naar Steynlaan 4! Wij zijn een VPL erkend bedrijf.


Kom vrijblijvend bij ons binnen lopen voor oriëntatie of advies. Openingstijden: Maandag zijn wij gesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts